Home Fladjern

Fladjern

by camilla

Er du træt af dine krøller, eller har du tendens til at dit glatte hår kruser, så kan et fladjern være løsningen. Når du skal købe et nyt fladjern, så kan det være ret svært at vælge, for der findes mange forskellige fladjern at vælge imellem.

hhsimonsenglattejernSe vores store glattejern test her

Der findes fladjern i mange forskellige prisklasser, ligefra de billige du finder på tilbud i supermarkederne til de dyre som du finder i specialforretninger og hos frisører. Fakta er, at der er milevid forskel på et dyrt og et billigt fladjern. Er det et du skal bruge dagligt eller blot flere gange ugentligt, så kan det godt betale sig at købe et dyrt fladjern, da pengene er godt givet ud.Ikke alene er arbejdet hurtigere og nemmere, men resultatet er også langt flottere hvis du køber et fladjern i god kvalitet.

Et godt fladjern skal varme hurtigt op, så du ikke skal gå og vente på, at det bliver hurtigt varmt. For få år siden skulle man lægge sit glattejern til opvarmning mindst 10 minutter før man skulle bruge det, og det var ikke altid man huskede det i god tid til at komme ud af døren. Det er ikke nødvendigt idag, hvor et glattejern i god kvalitet varmes op på 10 sekunder.

Et fladjern skal være lavet i et godt materiale og have keramiske overflader, så du undgår at skade håret mens du glatter det. En god keramisk overflade giver et blankt look og blødt hår, og brænder ikke håret ved de høje temperaturer, hvilket er ekstremt vigtigt, for hvem ønsker at få brændt sit hår under glatningen. Det hverken lugter godt eller ser pænt ud.

Find de bedste priser på fladjern på nettet

Står du og mangler et fladjern, så kan der være mange penge at spare ved at købe det online. Der findes en del specialforretninger på nettet, hvor du kan købe nogle af de gode mærker indenfor fladjern såsom GHD glattejern, HH Simonsen glattejern eller Remington.

Her finder du nogle netbutikker som forhandler de bedste mærker indenfor fladjern:

E-voks: med priser der starter på kr. 99.-

Billigvoks.dk: Her finder du primært GHD glattejern og du får gratis fragt

 

 

Leave a Comment