Home Hårtørrer

Hårtørrer

by camilla
bedste hårtørrer

Skal håret være tørt i en fart så har du brug for en hårtørrer. Men hvad skal man kigge efter når man leder efter en ny hårtørrer? Læs vores tips til at finde den bedste hårtørrer.

Hvordan finder man den bedste hårtørrer?

bedste hårtørrerUanset hvilken hårtype man har, så har de fleste lært at det er vigtigt med en god hårtørrer. Vi har sikkert alle prøvet at måtte ty til den ophængte i svømmehallen en enkelt gang eller to, og det har som regel et særdeles kedeligt resultat til følge.

Det kan godt betale sig at investere i en god hårtørrer, da kvaliteten har stor betydning for resultatet. Der er en god grund til at håret altid sidder godt på vejen hjem fra frisøren, og udover frisørens håndelag så skyldes det i høj grad også de professionelle produkter.

De professionelle hårtørrere er fremstillet af materialer i høj kvalitet og der bruges moderne teknologi som påvirker håret i positiv retning.

Her er nogle af de vigtigste ting du skal kigge efter når du vælger hårtørrer:

Der er visse ting der er vigtige at overveje, når du vælger en føntørrer, og dit valg afhænger af din hårtype, såsom tykkelse, glat eller krøllet, samt af hvilken type af stil, du forsøger at opnå.

Effekt: Medmindre du ønsker at tilbringe 30 til 40 minutter på at tørre dit hår og gøre  skade på det i processen, så bør du kigge efter en hårtørrer med mindst 1750 watt. Hvis du har tykt hår så kan du gå op til 2000 watt, da tykt hår kan tåle mere kraft. Jo højere watt din hårtørrer har, jo kraftigere er luftstrømmen og varmen. Dette gør tørretiden kortere, og jo kortere tid du bruger des mindre skader du håret.  Hellere høj effekt i kort tid, end lav effekt i lang tid.

Materiale: Hver føntørrer er lavet af forskellige materialetyper og benytter forskellige teknologier, såsom keramik, ionisk og turmalin. Til glat og fint hår er det bedst at bruge keramisk mens krøllet hår har bedst af ionisk eller turmalin, da det vil hjælpe med at mindske krus og statisk elektricitet.

Tilbehør: Hvis du har krøllet hår så er en diffusor uundværlig. Den hjælper med at samle og definere krøllerne. Glat hår har ikke brug for noget særligt tilbehør, men et mundstykke kan afhjælpe flyvsk hår og gøre hårstråene glattere.

Varme og hastighed: Forskellige varmeindstillinger er gode af forskellige årsager; høj varme og air flow hjælper med at skære ned på tørretiden, når håret er helt vådt, men den høje temperatur er ikke god at bruge når du bare skal sætte dit hår. Tyndt og langt hår kan blive beskadiget af høj varme, så her er det også godt at bruge den lave varmeindstilling.

Rejser du meget? At have en mindre udgave af en god hårtørrer kan være praktisk for folk der rejser meget. De hårtørrere der findes på mange hoteller er ikke altid ret gode, så det er rart at have sin egen med. Nogle rejsehårtørrere har ikke samme effekt som en normal hårtørrer, hvilket vil betyde en længere tørretid. Nogle rejsehårtørrere kan skilles ad så de fylder minimalt i kufferten.

Pris: Det er den ene ting, de fleste mennesker kigger efter i første omgang, men som så mange andre ting i livet så er der en sammenhæng imellem pris og kvalitet. Selvom man sagtens kan finde en billig hårtørrer, så kan der være god fornuft i at investere i en hårtørrer i høj kvalitet. Og hvis du bruger din hårtørrer meget så kan der være penge at spare ved at købe den bedste hårtørrer fra starten, da god kvalitet holder længere og der er ikke så stor chance for at du bliver træt af den og vil skifte den ud. Den bedste hårtørrer er den der opfylder dit behov uden at skade dit hår.

==> Se gode tilbud på hårtørrere her <==

Leave a Comment