Home Om Os

Om Os

by camilla

Velkommen her på siden – og tak fordi du læser med.

Smartefrisurer.dk er et hårunivers med inspiration til frisurer og information, tips og tricks til hårstyling og hårprodukter. Jeg hedder Camilla og jeg har altid været vild med hårstyling og hårmode; jeg burde i virkeligheden nok være frisør, men jeg nøjes nu med at have det som hobby i fritiden. Jeg har derfor lavet denne informationsside, som jeg håber vil inspirere dig. Du er velkommen til at skrive til mig, enten direkte eller via kommentarer her på siden. Jeg elsker en god snak om hårmode, og tips og tricks.

Jeg har selv et ret stort naturkrøllet hår, og jeg har tidligere kæmpet en kamp for at få dem til at makke ret. Som tidlig teenager gjorde jeg alt jeg kunne for at få dem væk, hvilket ofte resulterede i et ret kikset og kruset look. Efter jeg fandt ud af at acceptere krøllerne, og arbejde med dem fremfor imod dem, så gik det bedre, og jeg deler gerne ud af mine erfaringer på området.

Jeg sælger ikke selv hårprodukter, men jeg linker til produkter som jeg kan anbefale. Siden indeholder affilate links som gør, at jeg få en lille kommission hvis du køber via mit link.