Home Frisurer Hårmode 2016

Hårmode 2016

by camilla

Sommeren er ved at gå på hæld, og mange synes de trænger til en tur i frisørstolen efter en sommer med sol, strand og saltvand, som har sat sit spor på lokkerne. Og det er et oplagt tidspunkt at kigge lidt på tendenserne, hvis man interesserer sig for hårmode.

På modescenen ser vi de nyeste tendenser, ikke kun indenfor modetøj men også indenfor hårmode og frisurer. Så her kommer et bud på hvad der er hårmode efterår og vinter 2016 som du kan bruge som inspiration til din nye frisure:

Hårmode – hår inspiration efterår/vinter 2016:

  1. Den lave hestehale. I denne sæson må det gerne være simpelt. Less is more. På modescenen ses der mange lave hestehaler fæstnet i nakken med et simpelt sort hårbånd eller elastik.
  2. Ballerinaens knold. Knolden er stadig populær, og går nærmest aldrig af mode. Se hvordan du laver den perfekte knold med en hår donut.
  3. Ultra volumen. Håret må gerne fylde noget i denne sæson. Masser af højt hår, volumen, krøller og endda crepe.
  4. 20’ernes bølger. På catwalken så man også masser af retro-bølger i håret. Både de helt slikkede bølger som vi så i 20’erne og de lidt mere naturlige bølger fra 50’erne.
  5. Wet-look i det lange hår. En tendens man ikke kan komme uden om i denne sæson er det stramt, tilbagetrukne lange hår. Giver et dramatisk look med fokus på ansigtet.
  6. Pandehår. Pandehåret kommer vi heller ikke udenom. Det kan både være helt glat, markant og lige, eller det kan være bølget, vildt og pjusket.
  7. Accessories. Der må gerne komme pynt i håret. Der blev set både hårbøjler, hårbånd og diademer på catwalken.
  8. Fletninger. Fletningerne var også med igen i år, og der var alle typer fletninger.Tykke, tynde, pjuskede og stramme. Brug dem gerne til opsætning og pynt med forskellige typer af hår accessories.

hårmode knold

c8fx2u0tid-1

woman-983967_640

photo-1447194537595-69d5dd826707

765

hårmode

You may also like

Leave a Comment