Home Frisurer Lav den perfekte knold med en hår donut

Lav den perfekte knold med en hår donut

by camilla

e0a5fab99a743429f379aef98999_1En knold i håret er altid flot, og kan styles på mange måder. En knold kan derfor bruges både til hverdag og til fest, da den kan styles alt afhængig af hvilken begivenhed den skal bruges til. Mange kan godt lide en knold til hverdag, da det er en nem frisure som er hurtig at lave, og som holder hele dagen. En knold kan også være flot til håropsætning og ses ofte til bryllupper eller andre store begivenheder, hvor håret skal sættes elegant. Det vigtigste redskab til en flot knold er en hår donut og den skal vi kigge nærmere på her i denne hår donut guide.

Hvad er en hår donut

En hår donut er den base som du skal bruge når du skal sætte din hår op i den perfekte knold. Den er med til at give din knold det helt rette look. Trods det spøjse navn, så er der slet ikke noget mærkeligt ved en hår donut. En hår donut er den tykke base, som du bygger din knold op omkring. En hår donut kaldes også for en valk. En hår donut er blød som en svamp men er fast nok til at du kan forme dit hår omkring den. De kan fås i forskellige farver og størrelser alt efter din hårfarve og længden på dit hår.

Hvordan bruger man en hår donut

valk_sort-pNår du gerne vil bruge en hår donut til at sætte din hår op i en knold, så er det en god idé, at lade være med at vaske dit hår samme dag. Det kan være svært at bruge en hår donut i nyvasket hår, da håret godt kan være lidt flyvsk hvilket kan gøre det svært at sætte. Alternativt kan du bruge nogle hårprodukter i dit hår som gør det nemmere at arbejde med, f.eks. kan en saltvandsspray være en god løsning da det giver håret lidt struktur og tyngde uden at fedte. En god mousse kan også gøre håret nemmere at arbejde med og holde håret hvor det skal.

  • Det første du skal gøre er, at samle en hestehale der hvor du ønsker knolden skal sidde. Ønsker du en højtsiddende knold, så skal du lave en hestehale højt på hovedet. Ønsker du derimod en lavtsiddende knold, så kan du sætte hestehalen bagerst og lavt på hovedet. Du kan også lave en knold på siden af hovedet ved at lave en hestehale på siden.
  • Når du har lavet en hestehale så trækker du den igennem din hår donut. På den måde sidder din hår donut uden på hestehalen ovenpå der hvor elastikken sidder. Din hår donut skal sidde helt nede ved hovedbunden.
  • Herefter begynder du at fordele håret rundt om din hår donut. Du tager enderne fra hestehalen og fordeler dem rundt om din hår donut indtil det hele er dækket. Du kan skubbe dine hårspidser ind under kanten på din hår donut.
  • Til sidst kan du hæfte enderne med hårnåle, så håret bliver siddende hvor du skal.

Og Voila! din perfekte knold er færdig.

Herunder kan du se en video med instruktioner der nemt og klart viser dig hvordan du kan lave den perfekte knold med en hår donut.

Hvor kan du købe en hår donut

Du kan finde en hår donut i mange butikker der sælger accessories og hårplejeprodukter. Du kan også købe en hår donut online hvor du i ro og mag kan finde den rette størrelse. Du kan f.eks. købe en hår donut her til under kr. 20.

You may also like

2 comments

hår donut | harpleje.com April 13, 2015 - 4:11 pm

[…] Hår Donut – Sådan får du den perfekte hår knoldLær hvordan du laver den perfekte hår knold med en hår donut. Se instruktioner her og se hvor du kan købe en hårdonut.besøge hjemmesiden […]

Reply
Hårmode 2016 - Find hår inspiration med 8 nye looks til efterår og vinter September 12, 2016 - 1:22 pm

[…] Ballerinaens knold. Knolden er stadig populær, og går nærmest aldrig af mode. Se hvordan du laver den perfekte knold med en hår donut. […]

Reply

Leave a Comment