Home Hårprodukter Hårspray – Top 3

Hårspray – Top 3

by camilla

En god hårspray skal give hold til håret, så frisuren holder længst muligt. Den skal helst give et naturligt hold til håret, så det ikke bliver stift og kunstigt at se på. Hvem kan ikke huske dagene med stift og knastørt hårlakshår? Sådan er det heldigvis ikke mere. Idag kan man sagtens få en god hårspray som holder på frisuren uden at gøre håret stift og kunstigt.

Samtidig med, at hårlakken skal holde på håret, så er det også vigtigt at en hårspray gør håret blødt og skinnende, selvom det giver hold. Er dit hår fint og flyvsk så må den også gerne give lidt volumen. Har du derimod tykt, krøllet hår, så er det vigtigt med frizz-kontrol.

Leder du efter en hårspray der holder? Vi har testet nogle af de mest populære typer der er på markedet lige nu, så læs med hvis du står og leder efter en hårlak som er pengene værd.

moroccanoil-hårsprayMOROCCANOIL® Luminous Hairspray Extra Strong

Denne hårspray er specielt velegnet til frisurer som kræver ekstra hold. Den er velegnet til opsat hår eller bare til dage hvor håret skal sidde helt perfekt.

På trods af det kraftige hold, så er denne spray dog nem at rede ud af håret igen, og den efterlader ikke håret hverken stift eller klistret.

Hårsprayen er beriget med arganolie som virker blødgørende på håret, og som giver et beskyttende lag på håret, som beskytter mod luftfugtighed og frizz.

Den er velegnet til alle hårtyper men er helt formidabel til krøllet hår.

Se priser her

 

 

hårspray sebastianSebastian Shaper Fierce Hårspray

Denne hårspray fra Sebastian giver ligeledes et ekstra stærkt hold. Den er velegnet til alle hårtyper. Den er god til dage, hvor du ønsker et stærkt hold der kan vare ved hele dagen.

Hårsprayen er hurtigttørrende og klistrer ikke, og gør ikke håret tungt, ligesom hårlak ofte kan gøre.

Den indeholder panthenol som gør, at håret ikke er modtageligt overfor fugt udefra. Den afviser derfor regn og fugt og modvirker frizz.

Se priser her

sexy-hair-spray-play-harder-volumizing-300-ml-0Big Sexy Hair Spray 

Denne hårspray er skabt til at give stærkt hold, volumen og et ekstra løft til håret. Den beskytter desuden håret mod solens skadelige UV-stråler.

Den giver et fint glans til håret, og gør det blødt og nemt at arbejde med selvom det er en hårspray med ekstra hold.

Se priser her

You may also like

Leave a Comment