Home Hårtips Glat Hår – Sådan gør du

Glat Hår – Sådan gør du

by camilla

Hvis du gerne vil have helt glat hår, så kræver det at du bruger lidt tid på projektet. Det kan også godt betale sig at investere i nogle gode hårprodukter så du kan holde håret glat. Her kommer nogle gode tips til hvordan du kan få helt glat hår.

glat hår

Gode tips til at få et helt glat hår

  • Start med at vaske håret og brug en god balsam efter vask. Brug gerne en hårkur regelmæssigt. Det er langt nemmere at glatte hår der er godt mættet med fugt frem for hår der er tørt og genstridigt. Det endelige resultat bliver også langt bedre med et hår der er velplejet. Hvis du ofte bruger glattejern så er det også vigtigt at pleje håret med en god hårkur, da varmepåvirkningen slider på håret. Så sørg for at pleje håret jævnligt og brug en god, fugtgivende shampoo og balsam. Suppler op med en god hårkur 1 gang om ugen.
  • Når håret er vasket skal du tørre det forsigtigt med et håndklæde. Det er vigtigt at du ikke frotterer håret, da det slider på hårstrået. Tænk på hvor forsigtigt dit hår bliver pakket ind når du er hos frisøren. Brug samme teknik derhjemme.
  • Red dit hår forsigtigt igennem. Brug gerne en glattecreme, som beskytter mod varmen. Og så er det frem med din føntørrer. Du kan evt. inddele dit hår i sektioner, hvis det er nemmere for dig at styre. Tag en enkelt tot og føntør oppe fra og ned. Brug en god føntørre med et bredt næb så du kan kontrollere varmepåvirkningen fra hårtørreren. Føntør hver enkelt tot oppe fra og ned indtil hele håret er tørt. Allerede nu vil dit hår være væsentligt glattere.
  • Så er det tid til at finde dit glattejern frem. Hvis du ikke allerede har påført håret en glattecreme, så er det en god idé at gøre det nu. Det anbefales at benytte en glattecreme, som både beskytter håret mod varmen fra glattejernet, men det hjælper også med at glatte hårstråene helt ud. Del håret op i enkelte totter og glat en enkelt tot ad gangen, helt nede fra hårrødderne og ud til spidsen.
  • Når hele håret er glattet så skal du påfører et stylingprodukt der giver glans til håret, hjælper med at holde det helt glat og modvirker kruset hår. Så kan du sikre at dit glatte hår holder sig glat længst muligt.

Gode hårprodukter til glat hår:

osis-blow--go-smooth-spray-200-ml-0Osis Blow & Go Smooth Spray

En god føntørringsspray til dig der gerne vil have helt glat hår. Denne spray er god til alle der gerne vil have et blødt hår. Den er også rigtig god til tørt hår der har tendens til at kruse. Den gør håret blødt og lækkert uden at fedte.

Sprayen fordeles i håret inden føntørring. Giver let hold uden at fedte og har en udglattende effekt. Minimerer kruset hår og frizz. Påføres håret inden føntørring og gør håret ekstra glat under tørring.

Se priser her

 

 

 

moroccanoil-smoothing-lotion-300-ml-0 (1)MOROCCANOIL Smoothing Lotion

En føntørringslotion der påføres håret inden føntørring. Virker udglattende, beroligende og blødgørende. Modvirker frizz og gør håret silkeblødt.

Denne Smoothing Lotion indeholder arganolie, argansmør, E-vitamin og essentielle fedtsyrer, som er med til at pleje håret og gøre det blankt og glansfuldt efter føntørring.

Se priser her

 

 

 

 

ghd-straight-and-tame-cream-120-ml-0GHD Straight and Tame Cream

En udglattende creme som er rigtig god til tykt og kraftigt hår. Giver håret et glansfuldt og sundt look og har en god udglattende effekt. Bruges ved føntørring eller glattejern. Er både varmebeskyttende og udglattende.

Se priser her 

 

 

 

 

ghd-final-shine-spray-100-ml-1

En rigtig god hårspray som er god at spraye i efter du er færdig med glattejernet. Den giver hold og modvirker krus og frizz. Er rigtig god til glat hår da den modvirker statisk og flyvsk hår. Efterlader håret blødt og glansfuldt med et holdbart resultat.

Se priser her

You may also like

Leave a Comment