Home Hårprodukter Gode tips til at vælge den rigtige olie til håret

Gode tips til at vælge den rigtige olie til håret

by camilla

Det er idag blevet mere eller mindre almindeligt velkendt at man kan opnå gode resultater ved at bruge olie til håret. Olie kan give et blankt og skinnende hår helt uden at fedte, selvom det måske ikke lige er det man regner med når man tænker på olie. Men bruger du den helt rigtige olie til håret så er der langt til fedtede hårstrå.

Det primære formål med at bruge olie til håret er at opnå et blødt og blankt look som ser helt naturligt ud. Det som olie til håret gør, er at den trænger ind i hårstrået og tilfører fugt uden at lægge sig som en fedtet film uden på håret. Det betyder at håret bliver blødt og blankt med ikke fedtet fordi olien gør håret blødt indefra. Hårolie giver dig et sundt og velplejet look.

Idag er der en klar tendens til, at håret skal se naturligt ud og må helst ikke være overstylet. Med en god olie til håret kan du faktisk undvære rigtig mange af de andre hårprodukter, da en god hårolie kan bruges som både leave-in conditioner, style serum og anti-frizz creme. Så det kan godt betale sig at investere i en rigtig god olie til håret, da der er gode chancer for at det er noget du bliver rigtig glad for.

Sådan bruger du olie til håret

Du kan bruge hårolie i både vådt og tørt hår. Hvis du ønsker at få den plejende effekt fra olien så kan du bruge det i vådt hår efter hårvask. Hvis du derimod ønsker den stylende effekt så kan du bruge det i tørt hår.

Når du styler dit hår med hårolie så er det vigtigt at du tilpasser mængden til din hårtype og din hårlængde. Det er noget der måske lige skal prøves et par gange indtil du finder den rette mængde. Det er vigtigt at du ikke bruger for meget olie ad gangen, så start med blot få dråber.

Det er vigtigt at starte med at putte hårolie i fra midten af hårstrået og ud mod spidserne, så du undgår at få olie ned i hårbunden, da det er herfra håret vil klaske sammen hvis du putter for meget hårolie i.

Find den bedste hårolie

Der findes mange forskellige typer af hårolie på markedet, og det kan være svært at vælge den rette. Det kan være ret svært at vide på forhånd hvilken hårolie der passer bedst til din hårtype. Vi har prøvet nogle forskellige og vil dele nogle af deres gode og mindre gode egenskaber, så det forhåbentlig bliver nemmere for dig at vælge hvilken hårolie du har lyst til at prøve.

macadamia_oil

Macadamia hårolie

Denne hårolie er baseret på en blanding af macadamia olie og argan olie, og den er en af de mest populære typer af olie til håret, som man finder på markedet idag. Den plejer håret og gør det skinnende og let at style. Håret får et sundt og velplejet look. Konsistensen af denne hårolie er i den tynde ende, så olien er flydende og nem at arbejde med. Duften er helt fantastisk af naturlige essentielle olier. Hårolien passer til alle hårtyper og tynger ikke håret, så selv fint og skandinavisk hår kan bruge denne hårolie. Et rigtigt godt bud på en god hårolie.

Se priser på Macadamia hårolie her

 

moroccanoil_olie_stor

Moroccanoil hårolie

Moroccan oil er en af de helt store vindere når det kommer til hårolie og popularitet, så vi kommer naturligvis heller ikke udenom en Moroccanoil anmeldelse her. Moroccanoil er en hårplejeserie som har vundet enorm popularitet over hele verden på grund af de mange skønne produkter, der indeholder argan olie fra Marokko som den primære plejende ingrediens. Produkterne dufter så skønt at man nærmest for lyst til at spise dem. Hårolien er rigtig god fordi den trænger hurtigt ind i hårstrået og fedter på ingen måde, hverken hår eller hænder. Olien er nem at arbejde med og gør håret smukt, blankt og naturligt. Der findes både en almindelig og en light version, som skulle egne sig bedst til fint og tyndt hår.

Se priser på Moroccanoil hårolie her

 

mythic_oil_stor

L’Oréal Mythic Oil

Denne hårolie fra L’Oréal ligger i den lidt billigere ende da den ikke indeholer argan olie som er en dyr type af olie. Olien er baseret på avocado- og vindruekerneolie, og det er derfor en meget let hårolie som passer godt til alle hårtyper også til det helt fine hår. Hårolien indeholder også en lille mængde silikone. Den har en tynd og flydende konsistens, og er nok den mest flydende af de hårolier vi har testet. Den er særdeles god til hårspidserne og giver selv de mest spaltede spidser et sundere og mere velplejet look.

Se priser på L’Oréal hårolie her

You may also like

Leave a Comment