Home Hårprodukter Varmebeskyttende Hårprodukter

Varmebeskyttende Hårprodukter

by camilla

Når du styler dit hår f.eks. med et glattejern eller krøllejern, så er det en god idé at skåne dit hår ved at bruge varmebeskyttende hårprodukter. Den kraftige varme som udledes af f.eks. et glattejern kan forårsage skade på dine hårstrå med mindre du sørger for at beskytte håret mod varmen. Hvis du glatter dit hår hver dag så har håret brug for ekstra pleje for at undgå at blive medtaget af varmen. Håret kan blive slidt og medtaget, tørt og kruset hvis du bruger glattejern hver dag, men du kan undgå problemer ved at bruge varmebeskyttende hårprodukter. Vi har testet nogle af produkterne og vil hjælpe dig med at finde vej til nogle af de bedste varmebeskyttende hårprodukter på markedet.

Hvad er varmebeskyttende hårprodukter?

Varmebeskyttende hårprodukter er produkter som beskytter håret imod varmeskeder. Det kan være en gelé, en spray, mousse eller dråber som påføres håret før man benytter elektriske hårapparater som påvirker håret med varme. Glattejern, føntørrer og krøllejern slider på håret da hårstråene påvirkes af den kraftige varme. Dette gør, at hårstrået let bliver slidt, udpint eller flosset. Varmebeskyttende hårprodukter beskytter hårstrået ved at lægge sig som en film omkring håret hvorved varmepåvirkningen ikke har lige så stor på hårstråets kerne.

Vi har testet nogle af de førende varmebeskyttende hårprodukter på markedet. Herunder kan du læse mere om de forskellige produkter og du kan finde ud af hvor du finder dem til de bedste priser.

lock_down_heat_glide_storRedken:

Redken laver nogle ret gode produkter, og de har naturligvis også en varmebeskyttende spray. Denne heat spray bliver aktiveret af varmen f.eks. fra glattejern, og den lægger sig som en beskyttende barriere omkring hårstrået så håret beskyttes imod varmeskader. Den er nem at bruge, da den blot sprayes i håret inden brug af glattejern. Den modvirker desuden krus i håret og er derfor specielt god til brug af glattejern.

Se de bedste priser her

 

uniq_one_storUniq One:

Denne leave-in olie har mange funktioner, og blot én af dem er, at den beskytter imod varme. Uniq One påføres håret inden brug af elektriske apparater, og lægger sig som en film omkring håret, således at håret ikke tager skade af varmepåvirkningen. Udover at beskytte imod varme, så plejer den også håret, gør det mere medgørligt og skinnende, så det ser mere sundt og velplejet ud. En rigtig god olie til prisen.

Se de bedste priser på Uniq One hårolie her

 

 

biolage_exquisiteoil_rep_treatment_storMatrix:

Dette varmebeskyttende hårprodukt er også en hårolie, som udover at beskytte imod varmeskader, også påfører håret fugt og næring. Håret får en helt fantastisk glans når man bruger denne hårolie, og den varmebeskyttende effekt er mærkbar, idet håret er blankt og velplejet efter brug af f.eks. glattejern.

Se de bedste priser her

 

take_the_heat_shampoo_storAussie:

Aussie laver nogle ret gode produkter som er både varmebeskyttende og billige. De har lavet en shampoo og en balsam med australsk jojobafrøolie, som plejer håret i dybden og tilfører masser af fugt, hvilket håret har brug for, hvis man bruger glattejern hver dag. Disse produkter gør håret mere modstandsdygtigt overfor varmepåvirkning, så de er gode at bruge dagligt, hvis man bruger glatte- eller krøllejern dagligt. Samtidigt er de billige.

Se de bedste priser her

 

You may also like

2 comments

varmebeskyttende hårprodukter | harpleje.com April 13, 2015 - 6:18 pm

[…] Varmebeskyttende Hårprodukter – Se dem herNår du styler dit hår har du brug for varmebeskyttende hårprodukter for at undgå at skade hårets struktur. Se de bedste produkter her!besøge hjemmesiden […]

Reply
Sådan beskytter du dit hår i kulden November 2, 2016 - 9:23 am

[…] er helt tørt inden du går udenfor. Hvis du føntørrer håret, sørg da for at bruge nogle gode varmebeskyttende hårprodukter, da det vil efterlade dit hår mere velplejet og sørge for at varmen fra føntørreren ikke skader […]

Reply

Leave a Comment