Home Hår Extensions Hair Extensions Clips

Hair Extensions Clips

by camilla

Hair extensions clips er til dig der gerne vil have langt hår hurtigt, billigt og uden besvær. De sættes uden på dit eget hår og er en god og hurtig løsning, hvis du ikke har lyst til at vente på, at dit hår gror ud eller hvis du har brug for en hurtig og markant forandring.

hair-extensions-clipsHvis du har overvejet at få påsat hair extensions så har du højst sandsynligt tænkt over hvilken type der passer bedst til dig. For når man overvejer at få påsat hair extensions så er der virkelig mange muligheder, så det er ikke altid nemt at træffe det rette valg.

Hvis du har lyst til en hurtig eller midlertidig forandring så er hair extensions clips et godt valg. Det er en let og billig løsning, og så er den nem. Du kan selv købe hair extensions clips og de kan findes billigt på internettet.

Når du skal vælge hair extensions clips så kan du vælge imellem kunstigt hår eller ægte hår. Der er ingen tvivl om at ægte hår giver det bedste resultat og ser mest naturligt ud. Hair extensions clips i ægte hår kan fås i mange forskellige hårfarver og du kan nemt finde en der matcher din egen hårfarve så det ser så naturligt ud som muligt.

Hvis du derimod har lyst til et dramatisk look f.eks. til en fest eller en god aften i byen, så kan du godt bruge syntetisk hår, som ofte kan fås i mange forskellige farver. En postkasserød stribe i dit naturlige hår kan give en spændende konstrast og pifte dit look op, hvis du har lyst til at der skal ske noget helt nyt.

Hvordan bruger man hair extensions clips?

hair extensions clipsHair extensions clips er nemme at sætte på selv, og så er det en billig løsning. Du kan købe dem på nettet og sætte dem på selv når du har lyst til at have langt hår.  Du kan sagtens gøre det selv, men du kan også få en veninde til at hjælpe dig. Når først du har prøvet det et par gange, så tager det ingen tid at sætte hair extensions clips på.

Det smarte ved hair extensions clips er at du kan tage dem af og på som du har lyst. Har du blot lyst til at have langt hår en enkelt dag, så kan du tage dem af igen inden du går i seng om aftenen. Du kan også vaske dit hår som normalt og blot vaske dine clips ved siden af.

Du får det bedste resultat hvis dit hår er halvlangt i forvejen eller ihvertfald har en smule længde, da det så vil se mest naturligt ud når du er færdig. Hvis du går efter det naturlige look så skal du naturligvis vælge 100% ægte hår.

Det kræver lidt øvelse at sætte dem på, men øvelse gør mester og når du har prøvet det et par gange så går det både nemt og hurtigt. Se evt. videoen herunder hvor du kan se hvordan det skal gøres.

 Se priser på hair extensions clips her

You may also like

Leave a Comment