Home Hår Extensions Hår Extensions – Værd at Vide

Hår Extensions – Værd at Vide

by camilla
hair extensions clips

Idag er livet så nemt, at hvis du er træt af at have kort hår, så kan du bare tage en tur til frisøren. Du kan gå ind ad døren med kort hår og ud igen med lange og smukke lokker. Du behøver ikke længere vente i hvad der føles som evigheder på, at få håret til at gro ud – du kan blot påsætte hår extensions og få dit lange smukke hår tilbage. Men før du får påsat hår extensions, så er det en god idé, at sætte sig ind i, hvad det reelt betyder.

krøllermedglattejernHvad er hår extensions?

Hår extensions er lange lokker af hår, som påføres dit eget hår, således at du får langt hår på ingen tid. Hår extensions kommer i to typer – de syntetiske og de menneskelige.

De syntetiske hår extensions er de billigste, men de har ikke samme udseende eller fornemmelse som menneskehår, så det vil se og føles lidt kunstigt. De er mere stive og har mindre bevægelighed, men kan være en god løsning, hvis du ikke har lyst til at ofre så mange penge på det, eller hvis de kun skal bruges i kort tid.

På den anden side har vi hår extensions af menneskehår, og de ligger i den dyrere ende, men de vil give dig et mere naturligt look og vil også føles som rigtigt hår.

Hår extensions clip on eller permanent

Derudover så er der også to muligheder for påsættelse af hår extensions. Der er clip on extensions og så er der dem som er permanent fastgjort. Hver mulighed har fordele og ulemper. Den billigste løsning er hår extensions clip on som påsættes som clips på dit eget hår. De kan nemt påsættes hver gang du har lyst til at have længere hår, og så fjernes de blot igen efter en god aften i byen.

De permanente hår extensions er dyrere og du har brug for en professionel til at sætte dem på for dig. Men når de først er sat på så bliver de siddende i lang tid, og du har glæde af dem i længere tid.

Hvis du vælger at få påsat permanente hår extensions så er der igen to muligheder. Du kan få påsat ægte hårstrå, som påsættes dine egne hårstrå eller du kan få påsat bredere lokker som flettes ind i dit eget hår. Hvis du vælger at få påsat hårstrå, så vil de blive fastsat ved at bruge kemikalier, som kan skade dine egne hårstrå.

Den anden type er derimod helt uskadelig for dit eget hår, da der ikke bruges kemikalier, men de har dog den ulempe, at de skal påføres igen når de er ved at vokse ud, og det betyder reelt at du skal ind på salonen igen en gang hver anden måned for at vedligeholde dine hår extensions, hvilket betyder noget for de endelige omkostninger.

Inden du får påført hår extensions så bør du overveje længden. Du skal tænke over, hvor lange de skal være, og hvor lange de bør være for at det stadig ser naturligt ud. Hvis de bliver for lange kan de nemt blive for tunge, og det kan være ubehageligt for dig, og kan resultere i hovedpine.

Nu hvor du ved hvad du skal kigge efter når du overvejer hår extensions, så kan du træffe dit valg, og købe dem du selv kan sætte på eller besøge en salon der kan gøre det for dig. Tilbage er der blot at nyde den fantastiske forvandling. Og husk, at pleje dine hår extensions ordenligt så du kan nyde dem i længere tid.

You may also like

Leave a Comment