Home Elektronik Krøllejern Test 2013

Krøllejern Test 2013

by camilla

Der er ikke noget flottere end store og fine krøller, og har man dem ikke af naturens vej så er der hjælp at hente. Med det rigtige krøllejern kan man skabe store eller små krøller, elegante slangekrøller, eller små proptrækker krøller. Mulighederne er mange når man har et krøllejern, og man kan skabe et look der ligger langt fra det man har til hverdag. Men hvordan finder man det bedste krøllejern? Find svaret i vores krøllejern test herunder.

Se vores krøllejern test

Vi har testet nogle af de mest populære krøllejern på markedet, og vores store krøllejern test vil guide dig så du kan finde præcis det krøllejern der passer bedst til dit behov. Testen er udført at teamet bag smartefrisurer.dk og er ikke nogen officiel test, men er blot udtryk for personlige holdninger.

1. HH Simonsen Krøllejern – Gå direkte til tilbud

hh_simonsen_krollejernEt HH Simonsen ligger i den lidt dyrere ende i skalaen, men det ligger også højst på listen når det kommer til kvalitet.

HH Simonsen er et af de mest solide mærker på markedet når det kommer til professionelle hårartikler.

Et HH Simonsen krøllejern er fremstillet af materialer af særdeles høj kvalitet og benytter den nyeste teknologi. Dette krøllejern har en keramisk overflade med tourmalin belægning, som giver et glat og blankt hårstrå og modvirker flyvsk hår. Du sikrer dig derfor et perfekt resultat med et HH Simonsen krøllejern.

Et HH Simonsen krøllejern er nemt at arbejde med. Det ligger godt i hånden, da håndtaget er belagt med gummi. Varmepåvirkningen kan holdes på et konstant niveau på 150 grader.

Da HH Simonsen krøllejern ligger i den dyre ende, så kan det godt betale sig at finde gode tilbud på nettet. Netbutikken billigvoks.dk har et bredt udvalg af HH Simonsen krøllejern, og de findes i flere forskellige varianter, så du kan vælge den tykkelse du ønsker.

==> Se HH Simonsen krøllejern her <==

2. Babyliss Krøllejern 

babyliss-krollejern

Babyliss krøllejern fås i flere forskellige priskategorier. Babyliss har længe været kendt for at tilbyde prisbillige alternativer til nogle af de dyrere mærker på  markedet, men Babyliss har nu lanceret deres Babyliss Pro linje, hvor deres kvalitet har nået helt nye højder.

Her kan du få et Babyliss krøllejern som er helt på niveau med de professionelle krøllejern. Krøllejernet her er med keramiske belægninger med tourmaline, som afgiver negative ioner, der er med til at gøre håret blankt og blødt mens det modvirker statisk elektricitet.

Krøllejernet er godt til både små og store krøller, og er især godt til definerede krøller, men man kan også opnå det afslappede look med store bølgende krøller, hvis blot man krøller nogle større totter ad gangen.

Dette Babyliss krøllejern varmer hurtigt op og kan opnå en temperatur på 200 grader. Det tager under et minut at varme op, så det er godt, hvis det skal gå stærkt. Hvis du har tyndt hår anbefales det at du holder dig til en temperatur på 140 grader for at undgå at ødelægge håret.

Krøllejernet er behageligt at holde på, og har et gummihåndtag som gør, at det ligger godt i hånden. Ledningen er 2,7 meter lang hvilket betyder at du kan krølle frit uden at være begrænset af ledningen.

Bestemt at rigtigt godt krøllejern som er værd at anbefale.

==> Se Babyliss krøllejern her <==

Hvilket krøllejern skal du vælge?

Der findes mange forskellige typer af glattejern, og hvilket et du skal vælge afhænger præcis af dig og hvilken type krøller du ønsker, samt hvilken type hår du har fra naturens side.

Det første du skal gøre når du leder efter et krøllejern det er, at du skal overveje hvilken størrelse du ønsker. Vil du gerne have store naturlige krøller der falder blødt ned over skuldrene, eller vil du hellere have små faste krøller der hænger spændstigt omkring dit ansigt? Tykkelsen på selve krøllejernet spiller en rolle for hvordan dine krøller kommer til at se ud, så det er vigtigt at gøre sig nogle overvejelser i den retning inden man køber et krøllejern.

Materialet er også vigtigt, og man bør huske, at de professionelle frisører som oftest vil bruge krøllejern med keramiske belægninger af teflon, titanium eller tourmaline. Varmeinstillingerne er også vigtige at kigge på, fordi du har brug for højere varme, hvis du har tykt hår, hvorimod tyndt og fint hår bør krølles på laveste varmetrin.

You may also like

2 comments

krøllejern test | harpleje.com April 13, 2015 - 4:01 pm

[…] Krøllejern Test 2013 – Smarte Frisurer & HårprodukterHvordan finder man det bedste krøllejern? Find svaret i vores store krøllejern test der vil hjælpe dig med at finde det bedste krøllejern til dit behov.besøge hjemmesiden […]

Reply
store krøllejern | harpleje.com April 13, 2015 - 8:40 pm

[…] Krøllejern Test 2013 – Smarte Frisurer & HårprodukterHvordan finder man det bedste krøllejern? Find svaret i vores store krøllejern test der vil hjælpe dig med at finde det bedste krøllejern til dit behov.besøge hjemmesiden […]

Reply

Leave a Comment