Home HårprodukterHårfarvefjerner Colour B4 Hårfarvefjerner

Colour B4 Hårfarvefjerner

by camilla
colour b4

Har du også prøve at stå foran spejlet med nyfarve hår, blot for at ønske at du aldrig havde gjort det? Det tror jeg mange mennesker har oplevet efter en farvning derhjemme. Resultatet er måske ikke ligesom forventet, eller måske passer farven blot ikke til hudtonen. Her kan en hårfarvefjerner være et kærkommet ønske, og nu er der lanceret en effektiv én af slagsen; Colour B4 Hårfarvefjerner, der kan hjælpe dig med at få hårfarven på ret kurs igen.

colour b4

Colour B4 hårfarvefjerner virker ved at trække de kunstige hårfarvemolekyler ud af håret igen. Det bliver derfor muligt at skylle den kunstige hårfarve ud. Colour B4 ændrer ikke på din naturlige hårfarve, men genskaber hårets naturlige farve efter brug af kunstig hårfarve.  Colour B4 virker både på permanent og semi-permanent hårfarve, og findes i en lys og en mørk version. Colour B4 er mild da den ikke indeholder ammoniak eller blegemidler, og pakken indeholder en plejend efterbehandling der efterlader håret blødt og glansfuldt.

Hvem kan bruge Colour B4 hårfarvefjerner?

Du kan bruge Colour B4 hårfarvefjerner, hvis du har farvet dit hår med permanent, semi-permanent hårfarve eller skyllefarve. Du kan kun bruge denne hårfarvefjerner, hvis du har farvet din hår i en mørkere nuance end din naturlige hårfarve. Du kan altså ikke bruge produktet på lysnet hår. Dette skyldes at når håret lysnes, så fjernes de naturlige farvepigmenter i håret, og disse kan ikke ændres ved at bruge en hårfarvefjerner.

Produktet er mest velegnet hvis dit hår er helfarvet. Hvis du har striber i håret, kan produktet også bruges, men det er ikke sikkert at resultatet bliver jævnt, da den naturlige hårfarve kan få et lidt unaturligt skær af behandlinen. Hvis du har planer om at helfarve håret efterfølgede, så kan du sagtens bruge produkte i stribet hår.

Hvordan bruger man Colour B4?

Det er vigtigt at dit hår er helt rent inden du bruger produktet. Har du f.eks meget fedtet hår, eller mange rester af hårprodukter, så er det ikke sikkert at produktet virker optimalt. Det kan således anbefales at bruge en dybderensende shampoo inden brug af Colour B4 hårfarvefjerner, så du er sikker på, at håret er helt rent i dybden. Vask håret mindst 2 gange inden brug.

Colour B4 Hair Colour Remover bruges ved at man først blander aktiveringsvæsken med farvefjerningsvæsken. Derefter fordeler man blandingen i håret. Lad hårfarvefjerneren virke i 20-30 min. og skyl derefter grundigt med vand. Tilsidst fordeles den medfølgende efterbehandlingen i håret. Det kan anbefales at afprøve behandlingen på en skjult hårtot for at være sikker på, hvordan resultatet bliver inden produktet påføres hele håret.

Colour B4 fås i en lys og en mørk version. Det er vigtigt at være opmærksom på, at det kan være svært at få en meget mørk farve ud af håret, især hvis man er gået fra lys til mørk, og håret kan derfor have brug for flere behandlinger. Hvis man har brugt en meget mørk farve på bleget, porøst eller gråt hår, så er det muligt, at håret har taget skade af hårfarven, og hårfarvefjerneren vil muligvis ikke kunne fjerne hele farven.

Hvis håret er silikoneskadet eller farvet med henna, så er det heller ikke sikkert at hårfarvefjerneren vil virke optimalt.

Kan håret farves igen med det samme?

Du kan farve dit hår igen samme dag som du har fjernet den gamle hårfarve. Colour B4 skader ikke håret, og du kan derfor påføre ny hårfarve samme dag. Det kan dog anbefales at bruge en semi-permanent farve eller en skyllefarve umiddelbart efter at du har fjernet den uønskede hårfarve. Dit hår vil være slidt efter den forrige hårfarvning, og selvom B4 ikke skader håret yderligere, har håret godt af en lille pause, hvis du f.eks. har brugt en ammonakholdig permanent hårfarve.

Hvor kan jeg købe Colour B4?

Hårfarvefjerneren fås bl.a. hos Billigvoks.dk der fører versionerne lys og mørk. Klik her for at gå til billigvoks.dk og se priser på Colour B4

You may also like

Leave a Comment