Home Hårprodukter Hårpudder – Få mere volumen i fint hår

Hårpudder – Få mere volumen i fint hår

by camilla

Vil du gerne gøre dit fine hår lidt fyldigere at se på? Så kan du prøve hårpudder eller stylingpudder som det også nogle gange kaldes. Hårpudder er en af de hurtigste og nemmeste genveje til fylde i håret. Pudderet skaber volumen og fylde i håret uden at gøre det tungt at se på. Man kan derfor skabe et mere voluminøst look selv i fint, skandinavisk hår.
få fylde i håret med hårpudder

Fordele ved hårpudder

Der er mange fordele ved hårpudder. Udover det meste væsentlige, nemlig at skabe fylde og volumen, så virker pudderet også lidt som en hårvask, idet overskydende olie og snavs absorberes af. Håret får derfor et mere rent og sundt udseende, lidt på samme måde som tørshampoo. Du kan derfor bruge hårpudder til at opfriske håret mellem hårvaske. Ofte har håret tendens til at fedte lidt hurtigere nogle steder end andre, f.eks. i pandehåret, og dette kan nemt undgås ved at bruge stylingpudder. Pudderet renser dog ikke håret, så det er kun en kosmetisk og mærkbar forandring.

Hårpudder er også effektivt til at style håret med da det giver struktur i håret. Skal du sætte håret op, så er det et rigtig godt hårprodukt, da det gør håret lettere at sætte. Det skaber desuden hold til håret, så frisuren holder længere, uden at blive stift som f.eks. når du bruger hårlak. For at opsummere, så er dette de vigtigste fordele ved hårpudder:

 • Skaber volumen og fylde
 • Giver struktur
 • Opsuger fedt og snavs
 • Giver hold
 • Giver naturligt finish

hårpudder

Sådan bruger du hårpudder

 1. Brug den rette mængde hårpudder. Der skal ikke ret meget til for at opnå effekt.
 2. Inddel håret i sektioner og drys forsigtigt pudderet i håret. Lad det sidde lidt inden du gør mere.
 3. Arbejd hårpudderet ind i håret med hænderne eller en hårbørste.
 4. Ryst eller børst overskydende pudder ud af håret
 5. Sæt håret som du vil. Slut evt. af med hårlak.
 6. Frisk evt. op med mere pudder i løbet af dagen hvis du ikke har opnået volumen nok.
 7. Rod evt. lidt rundt i håret med fingerspidserne i løbet af dagen, hvis håret ikke har fylde nok.

Hvilken hårpudder skal jeg vælge?

Hårpudder har opnået stigende popularitet de seneste år, og er idag et af de mest solgte hårprodukter på markedet, da det er et alsidigt produkt, der kan bruges til flere forskellige effekter. Derfor har de fleste hårbrands lavet deres egen udgave af hårpudder. Der er som sådan ikke den helt store forskel på de forskelle typer man kan finde i butikkerne, så det er blot om at finde den man synes bedst om. Den primære forskel findes i duft, mathedseffekt og hold.

 

osis-hårpudder

Osis Dust It

Osis Dust It er en af de mest populære typer hårpudder på markedet netop nu. Denne pudder løfter håret ved hårrødderne og giver samtidig håret et mat look. Den er derfor særlig velegnet hvis du lige har sprunget en hårvask over. Den er dog også god til at skabe fylde i helt nyvasket hår, og kan endda bruges i let fugtigt hår. Den fås i skrivende stund hos billigvoks.dk til kr. 69,- Klik her for at se mere 

You may also like

Leave a Comment