Home Elektronik Sådan vælger du den rigtige føntørrer

Sådan vælger du den rigtige føntørrer

by camilla

Bliv klogere på føntørrere i og find ud af hvordan du finder helt den rigtige til dit behov

hh-simonsen-fontorrer

>> Find føntørrer her <<

At vælge den rigtige føntørrer kan være lidt af en udfordring. Det er vigtigt at vælge en god føntørrer, da den har stor indflydelse på det endelige resultat af frisuren. En dårlig føntørrer kan ødelægge håret, gøre det tørt og kruset, og i værste tilfælde kan den ødelægge håret. Nogle bruger en hårtørrer hver dag, mens andrer lader håret lufttørre og kun bruger føntørreren i travle eller særlige situationer. Når det er koldt udenfor er det rart at føntørre håret, så man ikke kommer til at fryse om hovedet når man går udenfor. Familier med børn vil ofte føntørre børnenes hår inden de sender dem ud i kulden efter en tur i svømmehallen. Der er derfor mange forskellige behov man kan kigge på når man skal vælge, og det er derfor vigtigt at vælge den bedste hårtørrer til det behov man har.

Her af nogle af de vigtige ting man skal kigge på inden man vælger føntørrer:

  • Motor. Motoren bør være af en væsentlig kvalitet for at føntørreren opererer optimalt. Antallet af Watt har at gøre med hvor kraftig motoren er, og bestemmer altså hvor kraftigt føntørreren blæser. Det anbefales at vælge en føntørrer med minimum 1800 W. Desuden bør man kigge efter en med AC motor således at den har en professionel kvalitet.
  • ION teknologi. Ion teknologi er noget som mange elektroniske hårapparater benytter sig af. Især kendes denne teknologi fra glattejern. Kort fortalt så betyder Ion teknologi, at den statiske elektricitet modvirkes hvilket giver et glattere resultat.
  • Kold luft. Mange føntørrer har en knap hvor man kan blæse med kold luft i stedet for varm. Den kolde luft er med til at give et holdbart resultat og bruges som afslutning når håret/hårtotten er helt tørt.
  • Aftageligt næb. Det er vigtigt at kigge på næbbets størrelse, og sikre at det kan tages af og skiftes ud. Når man føntørrer kan der være forskellige behov alt efter hvilken frisure man er ude efter. F.eks. er en smalt næb vigtigt hvis man ønsker at glatte håret sammen med en rundbørste. Har man krøller er en føntørrer med diffuser uundværlig til at give flotte og holdbare krøller.
  • Lang ledning. Det er vigtigt at sikre at ledningen er lang nok, så man ikke behøver lade sig begrænse af dette simple forhold. Det anbefales at købe én med en længde på ca. 3 meter, så man kan komme ordentligt til hele vejen rundt om hovedet, og så man kan flytte sig frit i forhold til spejl og elstik.
  • Vægt. Slutteligt så er det også en god idé at kigge på vægten når man vælger føntørrer. Man skal kunne holde ud at stå med armene i vejret mens man holder føntørreren over hovedet.

Se et stort udvalg af føntørrere her

You may also like

1 comment

Glat Hår - Sådan gør du - Smarte Frisurer & Hårprodukter September 6, 2016 - 10:47 am

[…] forsigtigt igennem. Brug gerne en glattecreme, som beskytter mod varmen. Og så er det frem med din føntørrer. Du kan evt. inddele dit hår i sektioner, hvis det er nemmere for dig at styre. Tag en enkelt tot […]

Reply

Leave a Comment