Home Hårprodukter Den store tørshampoo test

Den store tørshampoo test

by camilla

En tørshampoo kan være helt ideel hvis man har brug for at friske håret op ind imellem hårvask. Det kan f.eks. være når det er varmt eller hvis man dyrker meget sport, eller måske bare hvis håret er blevet lidt kedeligt eller klasker sammen. Med en god tørshampoo kan man friske håret op og få det til at se velplejet og nyvasket ud på under 5 min. uden brug af vand eller føntørrer. Så det er også ideelt at bruge en travl morgen hvor tiden ikke lige er til den helt store hårvasketur. Det er også et populært produkt om sommeren, hvor man måske er på badeferie, da man undgår at slide for meget på håret ved hårvask efter hver svømmetur. Det er også en uundværligt produkt hvis man skal på festival eller telttur, hvor man ikke lige kan komme i nærheden af et brusebad når som helst det skal være.

Hvad er tørshampoo

Der er rigtig mange mennesker som slet ikke kender til tørshampoo og derfor heller ikke har prøvet det. Hårvask forbinder man jo altid med vand og shampoo så det kan godt virke lidt underligt at der findes et produkt, som gør hårvask overflødigt. Men har man først prøvet det, så er det helt sikkert, at det bliver et fast produkt på hylden med hårprodukter.

Tørshampoo er et produkt der renser håret uden brug af vand. Og hvordan kan det så lade sig gøre? Tørshampoo virker ved, at håret tilføres nogle små partikler som opsuger og absorberer overskydende fedt fra håret og hovedbunden. Tørshampoo kan fås både som pulver og som spray, så det må man prøve sig lidt frem med og se, hvilken konsistens man bedst kan lide. I nogle tilfælde skal det overskydende pulver redes ud, hvorimod andre blot skal lades være som de er efter påføring. Klik her for at se et stort udvalg af tørshampoo og læs mere om de forskellige produkter.

Test af tørshampoo

Det kan være rigtigt svært at vælge den rette tørshampoo, da der findes mange varianter på markedet, og har man ikke kendskab til dem endnu, så er det svært at danne sig en idé om. Men når man først har fundet en rigtig god én, så vælger de fleste at holde fast i den samme i et godt stykke tid. Vi har valgt at teste nogle af de mest populære tørshampooer der findes i butikkerne netop nu, og du kan læse beskrivelserne herunder og se om der er et af produkterne der virker som det bedste valg for dig.

id-tørshampooID tørshampoo:

Denne tørshampoo er en af de bedste på markedet lige nu, og det skyldes at den er super nem at bruge, har en behagelig duft og giver et flot resultat uden at misfarve håret og uden at drysse. Den er meget nem at dosere, så man behøver ikke være bekymret for, at få for meget i. Den har en meget finmalet konsistens, som gør, at den er meget nem at rede ud. Den farver ikke håret, og selv i mørkt hår kan man ikke se nogle pudderrester eller noget som helst. Den tilføjer også volumen til håret uden at få det til at se kunstigt ud. Så den er et rigtig godt valg.

Klik her for at se priser

Label.m Tørshampoo

tørshampooEt andet rigtig godt bud på en god tørshampoo er denne fra Label.m. Den har en rigtig god konsistens, som lægger sig fint på håret, og den efterlader ikke spor af pulver eller støv, og den misfarver heller ikke håret. Selve sprøjtens funktion er rigtig god, og den stopper ikke til lige som det ellers ofte kan være tilfældet. Den efterlader et rigtig flot fløjlsagtigt look til håret. Denne tørshampoo er super effektiv og efterlader håret blødt, voluminøst og med et naturligt look.

Klik her for at se priser

Batiste Dry Shampoo

batiste_original_storDette mærke er blevet populært fordi man her får et godt produkt til meget lave priser. Der findes flere forskellige versioner af Batiste tørshampoo. Man skal blot være opmærksom på, at nogle af dem har nogle ret heftige dufte tilsat, så hvis man ønsker den mest neutrale så skal man gå efter den der hedder Original. Batiste laver også tørshampoo til lyst eller mørkt hår, hvor man kan få frisket farven lidt op samtidig med.

Klik her for at se priser

image_1359Fudge Dry Shampoo

Denne tørshampoo er også rigtig god, idet den gør håret rigtig blødt og samtidig gør det nemmere at style, så den virker samtidig som lidt af et stylingprodukt, der gør håret nemt at sætte. Det eneste minus er, at den skal virke et par minutter før man børster pudderen ud af håret. Den er derfor ikke super god til krøllet hår, hvor man ofte ønsker at undgå for meget hårbørstning der kan gøre håret kruset. I samme serie finder du også en dry balsam som kan bruges efterfølgende.

Klik her for at se priser

You may also like

1 comment

tørshampoo test | harpleje.com April 13, 2015 - 6:07 pm

[…] Den Store Tørshampoo TestEn tørshampoo kan være helt ideel hvis man har brug for at friske håret op ind imellem hårvask. Det kan f.eks. være når det er varmt eller hvis man dyrker meget …besøge hjemmesiden […]

Reply

Leave a Comment