Home Elektronik GHD IV Styler Glattejern

GHD IV Styler Glattejern

by camilla

GHD IV Styler er et af de mest populære glattejern fra GHD. Med et GHD IV Styler glattejern kan du lave alt lige fra et helt glat og blankt hår, til store bløde krøller eller diskrete bølger. GHD IV Styler glattejernet er skabt med en teknologi der gør, at du kan bruge glattejernet til meget mere end blot et klassisk glat look.

ghd-iv-styler

Mange frisører og stylister bruger GHD glattejern fordi GHD har formået at lave nogle helt fantastiske produkter som skader håret mindst muligt. Du kan derfor få et professionelt look ved at bruge GHD glattejern derhjemme. En GHD IV Styler er rigtig god til at lave effekter i håret men er også optimal til et klassisk glat hår.

Hvad er specielt ved en GHD IV Styler

Dette glattejern er skabt med en helt specielt teknologi som gør, at du kan bruge glattejernet til meget mere end at glatte håret. Du kan lave spændstige krøller, skabe volumen i håret eller lave store bløde havfruekrøller. Dette glattejern er specielt velegnet til krøller på grund af tromlernes form; de er mere runde end før set, hvilket gør det nemt at lave krøller med et svuptag.

Desuden gør den avancerede teknologi, at du altid har en optimal temperaturfordeling i pladerne, hvilket gør en væsentlig forskel både når du glatter og laver krøller. Pladerne på glattejernet har samme størrelse som de keramiske varmelegemer, hvilket også betyder at pladerne opvarmes jævnt. Så alt i alt er der gjort meget for, at pladerne har så optimal en varme som muligt.

Glattejernet varmer ekstremt hurtigt op. Det når maksimale temperaturer på under 20 sekunder. Dette er en stor fordel når du starter med at style dit hår. Både fordi du ikke behøver vente ret længe på at gå igang, men også fordi det er vigtigt at glattejernet er optimalt i varmestyrken når du starter, da det har stor betydning for det færdige resultat.

Stylingjernet afgiver negative ioner hvilket modvirker statisk elektricitet, og gør håret blankt og skinnende fordi det indkapsler hårstråene.

Glattejernet har en indbygget sleep-funktion, hvilket gør, at det automatisk slår fra hvis du ikke bruger det i 30 minutter. Der er dog ingen fare for, at det slår fra mens du bruger det, da teknologien i strømkredsløbet sikrer, at temperaturen opretholdes optimalt så længe glattejernet er i brug.

En GHD IV Styler er optimal til at have med på rejser, da glattejernet tilpasser sig den strømspænding der er i kontakterne.

You may also like

Leave a Comment