Home Elektronik Krøllejern til store krøller

Krøllejern til store krøller

by camilla
Babyliss Automatisk Krøllejern

Vil du gerne have store, glamourøse bølger i håret, så kan det godt betale sig at købe et krøllejern til store krøller, så du kan fokusere på den form du gerne vil have på krøllerne. Det er også godt at bruge et krøllejern til store krøller hvis du gerne vil gå efter et bølgende, naturligt look. Vi har kigget nærmere på nogle forskellige typer af krøllejern, så vi kan guide dig på vej til de flotteste krøller.

Babyliss Automatisk Krøllejern

Babyliss Automatisk Krøllejern

MiraCurl Krøllejern 2665E

Dette automatiske krøllejern fra Babyliss er det ultimative krøllejern til store krøller. Det er et professionelt krøllejern og det sikrer dig det perfekte resultat hver eneste gang. Du kan ikke gå galt i byen med dette krøllejern. Prisen er dog også derefter, så det skal ses som en investering, hvor man er sikker på at det er det krøllede look man går efter.

Dette krøllejern er velegnet til alle længder hår, det er også godt at bruge i skulderlangt hår i modsætning til mange andre krøllejern til store krøller, som fungerer bedst i hellangt hår.

Krøllejernet varmer hurtigt op, og har flere forskellige temperaturindstillinger. Det har titaniumbelægning i krøllekammeret, som kan dreje i flere forskellige retninger, hvilket er med til at give et naturligt look hver gang. Det er desuden skånsomt mod håret, og giver et glansfuldt resultat.

Klik her for at læse mere om Babyliss MiraCurl

krøllejern til store krøller

HH SIMONSEN® Deep Waver VS5

Dette krøllejern kaldes også et formjern, da det er specielt designet til at forme store, bløde bølger i håret eller et afslappet beach-look. Krøllerne bliver specielt holdbare når man bruger dette krøllejern, og det er derfor velegnet til glamourøse krøller f.eks. i forbindelse med opsat hår.

Krøllejernet er designet med nyeste, avancerede teknologi, der gør krøllejernet til et af markedets stærkeste. Det varmer op til fuld hastighed på kun ca. 90 sekunder, og overfladen gør, at krøllejernet altid efterlader blanke og glansfulde krøller der er særdeles holdbare, med en silkeblød frizz-fri overflade.

Klik her for at læse mere om HH Simonsen Deep Waver

 

 

 

babyliss krøllejern 38 mm

Babyliss Krøllejern Large

Her har vi et krøllejern i den lidt billigere ende som også er et rigtig godt bud på et krøllejern til store krøller. Med et krøllejern på 32 mm har man et godt udgangspunkt til at lave store krøller.

Krøllejernet varmer hurtigt op og har hele 10 varmeindstillinger. Det er et godt og solidt krøllejern, som dog kræver lidt mere arbejde og øvelse end de krøllejern vi har set på ovenover.

Krøllejernet har en såkaldt pivot-funktion der sikrer at ledningen ikke bliver viklet ind under brug.

Det skal nævnes at dette krøllejern er bedst til langt hår.

Klik her for at læse mere om Babyliss krøllejern 32 mm

You may also like

Leave a Comment