Home Hårprodukter Find den bedste hårkur til tørt hår

Find den bedste hårkur til tørt hår

by camilla

Intet kan slide på håret som vind og vejr – både sol, sommer, strand men også sne og kulde kan gøre at håret føles tørrere end en høstak. Og så er der kun én ting at gøre; at bruge en god hårkur til tørt hår og læne sig tilbage og nyde det gode resultat.

Hvorfor får man tørt hår?

En god hårkur til tørt hår kan gøre underværker for et træt, slidt og tørt hår. Hvem kender ikke fornemmelsen efter en sommerferie, hvor håret er så tørt, at man mest af alt har lyst til at klippe en god længde af. Det er dog ikke altid nødvendigt for en god hårkur kan tilføre så meget fugt at det føles som en decideret vitaminindsprøjtning til håret.

Den daglige styling med brug af hårprodukter og elektriske apparater slider også på håret, så det kommer til at føles tørt. Er håret meget tørt føles det ubehageligt, og det kan også være svært at rede og sætte, da det ikke er ret medgørligt når det er meget tørt. Men med en god hårkur til tørt hår, så bliver håret blødt og medgørligt igen.

Hvad kan man gøre for at undgå tørt hår?

Det er vigtigt at vedligeholde håret således at man undgår at håret bliver for tørt. Det er vigtigt at vedligeholde fremfor at reparere, for i sidste ende er det kun saksen der kan reparere et knastørt og ødelagt hår. Det er derfor vigtigt at bruge balsam og give en fugtkur jævnligt. På den måde for håret en ekstra skud fugt, som er med til at vedligeholde et sundt hårstrå. En god hårkur til tørt hår skal både kunne tilføre fugt, men skal også være med til at genopbygge og reparere hårstrået. Så det er ikke helt tilfældigt hvilken hårkur man vælger.

Hvilken hårkur skal man vælge?

Der findes mange forskellige hårkure til tørt hår som lover at kunne give blankt og smukt hår igen. Det er dog ikke dem allesammen som giver lige gode resultater. Det er ikke altid prisen der er det afgørende, man kan sagtens finde en billig hårkur som kan gøre arbejdet. Man kan endda lave en hjemmelavet hårkur til tørt hår hvor man kun har udgifter til ingredienserne.

Hvis man køber en billig hårkur skal man være opmærksom på indholdet i hårkuren. Der vil ofte være tilsat billige olier, som ofte er af så dårlig kvalitet at de i værste fald kan være med til at udtørre håret yderligere. En dårlig olie vil desuden lægge sig som en film om håret, som kan være svær at vaske ud, hvilket giver et fedtet hår, der nemt klasker sammen. I de lidt dyrere hårkure vil olierne ofte være af bedre kvalitet, ligesom der vil være ekstra fokus på kvaliteten af de øvrige ingredienser.

Vi har testet nogle forskellige typer af hårkur til tørt hår og du kan læse nærmere om resultaterne herunder. Vi har valgt 3 hårkure i 3 forskellige prisklasser, så der er en til ethvert budget.

Aussie 3 Minute Mirhaarkur-aussieacle

Kan købes til kr. 59,- hos Billigvoks.dk – Klik her

Denne hårkur er i den lidt billigere ende, og er et godt bud, hvis man kigger efter en billig hårkur. Den har en ret kraftig duft af parfume, hvilket man skal være opmærksom på, da den ikke er for sarte næser.

Den giver en markant blødhed til håret, og gør håret tydeligt blankere og mere medgørligt. Det smarte ved denne er, at den ikke behøver sidde ret længe i håret, den kan skylles ud igen efter kun 3 minutter.

Den kan være en anelse svær at skylle ud, så det er vigtigt at have tålmodighed, da den skal skylles ordentligt ud af håret, for at de gode resultater kan nydes.

haarkurSchwarzkopf BC Moisture Kick Treatment

Kan købes hos Billigvoks.dk til kr. 99,- Klik her

Schwarzkopf har udviklet en hårkur specielt til tørt hår som, ligesom navnet antyder, giver håret et ordenligt skud fugt når der er behov for det. Hårkuren er en del af en serie under navnet Moisture Kick hvor der er flere hårprodukter der er specielt fremstillet til at tilføre fugt til tørt hår.

Denne hårkur indeholder ingredienser der plejer i dybden, hvilket resulterer i en mærkbar forandring efter brug. Det anbefales at bruge den 1-2 gange om ugen. Den skal sidde i mellem 5-10 min. men ved meget tørt hår kan man vikle et håndklæde om håret, og lade den sidde i op til en time. Den vil i så fald være lidt sværere at vaske ud.

I alle tilfælde skal kuren skylles grundigt ud, men så vil man også opleve at markant blødere hår har fået et friskere udseende. I serien findes også en leave-in conditioner, som man kan bruge til dagligt, og så supplere med hårkuren et par gange om ugen. Så vil man være godt på vej til at sige farvel til tørt hår.

En rigtig god hårkur til tørt hår til en fornuftig pris.

morrocan-oil-maskMoroccanoil Intense Hydrating Mask

Fås hos Billigvoks.dk til kr. 269,- Klik her

Et godt bud på en lidt dyrere hårkur, hvor man får et produkt i en god kvalitet og hvor prisen stadig er rimelig.

Moroccanoil er en serie baseret på den marokkanske arganolie der er udvundet af nødder der kun vokser i Marokko.

Arganolie er fugtgørende og er med til at pleje håret og gøre det blødt og blankt. Hurkuren indeholder desuden proteiner, der er med til at reparere og genopbygge håret. Hårkuren gør håret markant blødere og blankere, og gør håret nemt at arbejde med.

You may also like

Leave a Comment