Home Hårprodukter Shampoo mod hårtab

Shampoo mod hårtab

by camilla
shampoo mod hårtab

Synes du håret er ved at være lidt tyndt i toppen, så fortvivl ikke – der er noget at gøre ved situationen inden det bliver nødvendigt med en hårtransplantation eller paryk.

Hårtab er helt normalt og noget rigtig mange mennesker døjer med. Det kan være svært at acceptere hårtab, da det for de fleste er et symbol på en forsvindende ungdom. Der kan være mange forskellige årsager til hårtab. Det kan f.eks. skyldes stress, vitaminmangel, stofskiftelidelser, hormonforandringer, etc.

Det har faktisk vist sig at der er forskellige tips og tricks som kan være med til at gøre hårpragten lidt mere fyldig. Korrekt udført hovedbundsmassage kan være med til at stimulere hårrødderne så der kommer liv i dem igen. Det sætter desuden gang i blodcirkulationen og så er det jo også behageligt og afslappende. Få f.eks. din frisør til at vise dig nogle tips til hvordan du selv kan udføre hovedbundmassage derhjemme.

B-vitaminer har også vist sig at have en positiv effekt på hårpragten. Hårtab kan skyldes vitaminmangel, og specielt b-vitaminer kan afhjælpe hårtab. Køb et stærkt b-vitamin kosttilskud, og sørg for at få masser af fuldkorn, hvedekim eller gærflager som har et højt indhold af b-vitamin.

Sørg for en sund kost generelt og suppler op med en daglig mulitvitaminpille og et kosttilskud med mineraler.

Derudover så anbefales det også at bruge en god shampoo mod hårtab. Det lyder måske for godt til at være sandt med en shampoo der øger hårvæksten, men det er rent faktisk ikke helt umuligt. Der findes mange gode hårprodukter på markedet idag, som kan stimulere hårvækst hos både mænd og kvinder.

 

Arcon Tisane Plus Shampo

arconshampooDenne shampoo er special udviklet til at modvirke hårtab. Den indeholder vitaminer og mineraler og er beriget med ekstrakt af bukkehornsfrø, som er med til at afhjælpe hårtab og modvirke svækket hårvækst.

Det er vigtig at lade shampooen virker et par minutter inden man skyller den ud, så de virksomme ingredienser får tid til at gøre deres virkning.

Den modvirker hårtab der skyldes alder, stress, overgangsalder eller endda arveligt betonet hårtab.

–> Se priser her <–

 

 

 

 

Redken Cerafill Retaliate Shampoo

redken-cerafill-retaliate-shampoo-290-ml-0Denne shampoo virker stimulerende på hårvæksten og gør håret fyldigere. Den indeholder stimulerende menthol som renser og stimulerer hårrødderne og sikrer at hårrødderne ikke er tilstoppede.

Den styrker og plejer håret og virker blødggørende. Håret vil synes fyldigere og mere voluminøst. Der findes balsam og en hårkur i samme serie.

 

–> Se priser her <–

 

 

 

 

Shampoo energizing phytolium

phytoliumshampooPhyto PhytoLium Energizing Shampoo er udviklet på baggrund af en innovativ formel, med en høj koncentration af rooibos- og kinabarkekstrakt. Denne formel styrker hårbunden og genopretter hårets tæthed, samt giver styrke til hårstråene.

Den indeholder desuden Niacin, zink, ginseng og salvie som giver håret styrke og genopretter hårbundens balance.

–> Se priser her <–

You may also like

Leave a Comment