Home Hårtips Hårmode 2013

Hårmode 2013

by camilla

Kalenderen siger 2013 – men hvad siger hårmoden? Hvis du gerne vil følge med tidens trends indenfor smarte frisurer, så kan du læse med her og finde ud af hvad der hitter indenfor hårmode 2013.

Hvor 2012 var domineret af højtsiddende hår, knolde øverst på hovedet og fletninger, så ser hårmode 2013 helt anderledes ud. Nu skal håret sidde lavt på hovedet, gerne i nakken, og håret skal stryges til siden i en sideskilning.

Nogle af de mest populære tendenser i 2013 er:

  • Sideskilninger. Håret skal stryges til siden, hvad enten du har langt eller kort hår. Det lange hår skal sættes i en sideskildning, og detkorte hår kan evt. tvinges til siden med gele eller voks.
  • Lavtsiddende hår. En knold skal sidde i nakken, og det samme gælder fletninger, chignons eller knuder. Opsat hår skal placeres lavt på hovedet. Intet højt hår i 2013.
  • Sovekammerhår. Godt nyt til dig der ikke har megen tid om morgenen. I 2013 må håret godt se lidt rodet ud, det må gerne have et look som vi kender fra grunge-stilen, hvor man skulle se ud som man gør når man lige er stået ud af sengen.
  • Hestehaler. Hestehalen er populær i 2013 men det er vigtigt at den sidder lavt på hovedet.
  • Knivskarpe skilninger. Skilninger er populære i 2013 og de skal som sagt rettes mod siden. Det er vigtigt at skilningen er knivskarp i en helt lige linje, ikke noget med zik-zak skilninger som vi så for nogle år tilbage.

Her kan du se en video med mere inspiration til hårmode 2013:

You may also like

1 comment

smarte frisurer | harpleje.com April 13, 2015 - 4:06 pm

[…] Hårmode 2013 – Inspiration til smarte frisurerKalenderen siger 2013 – men hvad siger hårmoden? Hvis du gerne vil følge med tidens trends indenfor smarte frisurer, så kan du læse med her og finde ud af hvad …besøge hjemmesiden […]

Reply

Leave a Comment