Home Hårprodukter Olaplex Behandling

Olaplex Behandling

by camilla

Olaplex er en behandling der er blevet mere og mere populær den senere tid. Og det er ikke uden grund. Med en Olaplex behandling kan du nemlig få repareret dit hår på en måde, som ingen hårkur hidtil har kunne leve op til. Du kan få Olaxplex behandling hos frisøren, men der er også kommet en version til hjemmebrug. Her vil vi kigge nærmere på Olaplex behandling så du kan se om det er noget for dig.

Olaplex blev oprindeligt grundlagt af Dean Christal som forsøgt at løse gåden om ødelagt hår, og hvorfor hårstrået bliver nedbrudt. Derfor gik han sammen med videnskabsmændene Dr. Craid Hawker og Dr. Eric Pressly, der fandt frem til koden til denne nyskabende teknologi i kemilaboratoriet. Her skabte de det revolutionerende mirakelmiddel, som bl.a. Kim Kardashian sværger til når håret skal passes og plejes.

olaplex hårkur

Hvad er Olaplex?

Olaplex går ind og reparerer håret ved at genopbygge salt- og svovlforbindelserne i håret. Med en Olaplex behandling kan man reparere alle former for ødelagt hår, og behandlingen er særdeles effektiv ved farvet hår. Derfor vælger mange at kombinere hårfarvningen med en Olaplex behandling.

Når håret farves, afbleges eller permanentes, så ødelægger man en smule af hårstrået. Derfor er en Olaplex behandling en god idé sammen med en farvebehandling da man reparerer hårstrået og derfor minimerer skaderne på stedet. Langvarig brug af varmeapparater som f.eks. glattejern, krøllejern og hårtørrer skader også hårstrået. Med netop denne type hårkur kan man rette op på nogle af de skader som er blevet forårsaget af varmebehandlingen.

Håret repareres indefra ved hjælp af den banebrydende molekylære teknologi som holdet bag fandt frem til da de forskede i årsagerne til ødelagt hår. Håret efterlades stærkere og sundere, med en holdbar effekt. Dette kan ses i modsætning til en almindelig hårkur, der efterlader håret blødere og mere glansfuldt, men uden et holdbart resultat.

Der findes 3 produkter i serien. De 2 af dem er til salonbrug, så der skal du en tur til frisøren for at få glæde af dem. Den 3. i serien er til hjemmebrug og kan købes på nettet. Den kan du bruge hjemme. De 3 produkter supplerer hinanden, og hvis du får lavet en behandling hos en frisør så anbefales det at supplere med det 3. produkt i serien derhjemme. På den måde vil du få mest mulig gavn af en Olaplex hårkur.

Olaplex Hair Perfector No.3 er beriget med et banebrydende molekylde, som genopbygger hårstrået i dybden, samt beskytter håret mod påvirkning udefra. Det genopbygger hårstrået efter kemisk behandling. Man kan dog også sagtens bruge produktet uden at have fået håret farvet eller lignende, da behandlingen indeholder jojoba- og mandelolie der tilfører en stor mængde fugt til håret, ligesom indholdet af Aloe Vera virker blødgørende på håret. Produktet er fri for parabener og indeholder heller ikke silikone.

Hvad koster en Olaplex behandling?

Der er stor forskel på, om du skal have lavet behandlingen hos en frisør eller om du køber en produkt til at brug derhjemme. Det er dyrere hos frisøren. Priserne varierer fra salon til salon, og det kommer også an på, hvad du ellers skal have lavet ved frisørbesøget. Det er derfor en god idé at spørge din frisør om de gældende priser.

Vælger du at købe olaplex online så kan du ofte finde nogle gode priser i netbutikkerne. Billigvoks.dk har Olaplex hårkur til kr. 258 i skrivende stund, hvilket giver en besparelse på 17% i forhold til hvad der ses mange andre steder. Så der er klart penge at spare ved at købe olaplex online. Klik her og køb Olaplex online.

Behandlingen har nærmest fået status som en mirakelkur, da den er så meget mere effektiv en almindelige hårkure. Produktet har nærmest fået kultstatus bland stylister, makeup artister og Hollywood stjerner verden rundt. Generelt kan man bruge nedenstående nøgleord når man beskriver produktet. Så det kan anbefales at prøve denne nye og velfungerende hårkur.

  • Genopbyggende hårkur
  • Styrker håret i dybden
  • Synlig forbedring
  • Tilfører fugt og pleje
  • Fri for parabener
  • Anvendes ugentligt
  • Kan anvendes alene

You may also like

Leave a Comment