Home Hårprodukter Bedste Shampoo til krøllet hår

Bedste Shampoo til krøllet hår

by camilla

Krøllet hår kræver masser af fugt og næring for at se kontrollerede og velplejede ud. Fugt er et af nøgleordene, når det drejer sig om krøller. Det er derfor vigtgt at vælge en god og fugtgivende shampoo til krøllet hår hvis man ønsker at opnå gode resultater med sine krøller. Og det gælder uanset om manken er naturkrøllet eller permanentet – selvom især naturkrøl har tendens til at være tørt og kruset. Permanentet hår har dog også behov for rigeligt med fugt for at pleje krøllerne og gøre dem ekstra holdbare. Fugt er med til at gøre krøllerne spændstige, hvilket er det der gør dem smukke at se på. Vi har testet nogle forskellige shampoo til krøllet hår og vil her præsentere vores egen top 5 testet af redaktionens naturkøllede hårtop:

5 gode shampoo til krøllet hår:

Moroccanoil:

moroccanoil_shampooEndnu engang vinder produkterne fra Morrocanoil. De er intet mindre end fantastiske. En rigtig god shampoo til krøllet hår er Moroccanoil Moisture Repair Shampoo. Denne shampoo tilfører fugt til håret så den naturlige fugtbalance kan genoprettes, så håret bliver blødt og sundt igen. Shampooen hjælper med at definere krøllerne og giver samling til naturkrøllet hår som har tendens til at kruse. Oveni det så er shampooen også fri for sulfat, fosfat og parabener, så udover at være en rigtig god shampoo til krøllet hår så er den også bedre for miljøet.

Klik her for at se priser på Maroccanoil Shampoo

Dual Senses Curly Twist Shampoo:

En anden rigtig god shampoo til krøllet hår er denne shampoo som er specielt udviklet til krøllet hår. Shampooen tilfører fugt og gør krøllerne spændstige og forbedrer elasticiteten i krøllerne. Krøllerne bliver mere samlede og definerede og så modvirkes krus og flossede spidser. Denne shampoo fås i store flasker som er drøje og mere økonomiske i brug.

Klik her for at se priser

Tigi Catwalk Curlesque Defining Shampoo:

Med naturlige ingredienser såsom havtang, havfennikel og agurkesaft, så har Tigi skabt en sulfatfri shampoo som har stor effekt på krøllet hår, idet krøllerne bliver mere definerede og skinnende med denne shampoo. Krøllerne bliver bløde og medgørlige og holder deres spænd længe. I samme serie findes også en masse effektive stylingprodukter som er specielt fremstillet til krøllet hår.

Klik her for at se priser

L’Oréal Serie Expert Curl Contour Shampoo:

Denne shampoo indeholder en blanding af olier som plejer og nærer krøllerne uden at tynge håret. Krøllerne forbliver derved spændstige og elastiske i løbet af dagen. Olien gør desuden håret blødt og skinnende, og shampooen forebygger udtørring og krus.

Klik her for at se priser

Sebastian Hydre Shampoo

Sebastian Professional laver nogle rigtig gode hårprodukter til krøller. Deres produkter er ikke specifikt beregnet til krøller, men de har nogle exceptionel gode produkter der er fugtgivende, hvilket er rigtigt godt til krøller. Deres fugtgivende shampoo kan derfor anbefales idet den har store mængder af fugtmolekyler der trænger direkte ind i håret, hvilket er noget som krøllet hår ofte mangler.

Klik her for at se priser

sebastian_foundation_hydre_shampoo_stor

You may also like

Leave a Comment