Home Hårprodukter Det bedste produkt til krøllet hår

Det bedste produkt til krøllet hår

by camilla

Når man har krøllet hår så er man evigt og altid på jagt efter produkter, som kan tæmme krøllerne og give smukke og spændstige krøller. Kort sagt, man er altid på udkig efter de bedste produkter til krøllet hår. Jeg har et produkt som jeg altid vender tilbage til igen og igen. Nogle gange går jeg væk fra det, ofte fordi jeg bliver lokket af nye produkter og nogle gange fordi jeg gerne vil afprøve nogle økologiske produkter eller produkter uden kunstige stoffer – men uanset hvor længe der går imellem, så vender jeg altid tilbage til dette produkt: Sebastian Professional Molding Mud

sebastian_form_molding_mud_stor

 

Klik her for at se priser på Molding Mud

 Efter min mening, så er det klart blandt de mest suveræne produkter til krøllet hår som man finder på markedet, og det har haft en førende position ihvertfald de sidste 10 år, hvis du spørger mig. Og tro mig – jeg har afprøvet mange hårprodukter til krøller igennem de sidste 10-15 år.

Det som gør Molding Mud så fantastisk er netop evnen til at samle og definere krøllerne, således at de bliver blanke og spændstige at se på. Og så holder krøllerne længe uden at kruse. Man kan skabe de skønneste havfrue krøller med dette produkt.

Molding Mud har en lidt sjov, nærmest grynet struktur og man skal lige bruge et par sekunder på at varme voksen imellem hænderne. Derefter fordeles den i håret, som gerne må være fugtigt. Man kan kramme godt op i krøllerne for at få dem så spændstige som muligt. Herefter tørrer man håret, og det kan både lufttørre eller man kan føntørre med en diffuser. Hvis man synes håret mangler lidt glans, så kan man putte lidt mere Molding Mud i når det er tørt, hvilket giver ekstra hold i krøllerne.

Det er vigtigt at gnide godt imellem håndfladerne så man varmer voksen op imellem hænderne inden den kommes i håret. Man kan også lige klappe et par gange i hænderne idet det på en eller anden måde aktiverer de fibre der findes i voksen.

Molding Mud kan måske synes lidt dyr hvis man er vant til at bruge nogle billigere produkter til krøllet hår, men den er meget drøj i brug og rækker derfor i meget lang tid. Jeg bruger den dagligt og jeg kan have en bøtte i ihvertfald 3 måneder.

Klik her for at gå til billigvoks.dk og se priser på Molding Mud

You may also like

Leave a Comment