Home Hårprodukter God hårkur til tørt hår

God hårkur til tørt hår

by camilla

Hvis man har tørt hår så handler det om at få tilført fugt, fugt og masser af fugt. Man skal også sørge for at holde hårspidserne veltrimmede, så man får klippet de slidte spidser af. Et tørt hår med slidte spidser er umuligt at redde, så selvom der måske skal flere centimeter af, så er det vigtigt med en god klipning inden man forsøger at reparere det tørre hår.

Når man har fået klippet de slidte spidser af, så kan en god hårkur til tørt hår gøre underværker. Der findes masser af gode hårkure på markedet, men det kan nemt være lidt af en jungle. Vi har testet nogle af de mest populære typer af hårkur til tørt hår og vil give vores anbefalinger herunder.

 

Tigi Catwalk Oatmeal & Honey Mask

Denne hårkur er særdeles god til tørt og skade hår. Den er en intenst virkende hårmaske der er baseret på hvedekim, honning og vitamin E. Disse ingredienser er med til at genoprette hårets naturlige fugtbalance og efterlader håret blødt og glansfuldt. Masken bør virke i 3-5 min. og kan med fordel bruges 1-2 gange om ugen.

tigicatwalkmaskKlik her for at se priser

 

Joico Moisture Recovery Treatment Balm

joico

Her finder ud en god hårkur til tørt hår, som er ødelagt, kruset og slidt. Den er god idet den genopbygger håret indefra ved at tilføre fugt helt ind til hårets kerne. Den giver håret ro og hjælper med at gøre det nemmere at styre. Den har en virketid på 3-5 minutter.

Klik her for at se priser

You may also like

1 comment

Træt af tørt hår? Få 7 gode råd til tørt hår. September 9, 2016 - 8:14 am

[…] Brug en god hårkur til tørt hår. Klik her for at finde den bedste hårkur til tørt hår. […]

Reply

Leave a Comment