Home Hårtips Gode Tips til Tørt Hår

Gode Tips til Tørt Hår

by camilla

Har man meget tørt hår, så kan det være svært at finde igennem junglen af produkter der kan afhjælpe tørt hår. Man er sikkert villig til at gøre hvad som helst for at få noget fugt i håret, da tørt hår nemt ser meget trist og kedeligt ud. Så det er en rigtig god idé at finde måder til at føre fugt til håret.

Det behøver ikke altid være dyre hårprodukter der gør forskellen. Selvfølgelig findes der masser af produkter, som kan bruges til at gøre tørt hår blødt og lækkert men der er også andre ting der kan hjælpe med at gøre tørt hår mere friskt at se på. Herunder kommer en række tips som kan bruges i vilkårlig rækkefølge.

  • Først og fremmest så er det vigtigt at starte med en god klipning. Tørt hår har ofte slidte og ødelagte spidser, og det er vigtigt at klippe dem af inden man tilfører fugt. Det hjælper ingenting at tilføre fugt hvis man ikke sørger for at få klippet de ødelagte spidser af.
  • Brug en god hårolie. En hårolie er fantastisk til at tilføre fugt da den trænger ind i hårstrået og plejer det indefra. Det er derfor vigtigt at vælge en hårolie af god kvalitet i modsætning til dem der lægger sig som en film uden på hårstrået.
  • Brug kokosolie som hårkur. Tag en god klat kokosolie i håndfladerne og varm det lidt op imellem håndfladerne. Fordel det i håret og dæk med et håndklæde. Du kan med fordel sove med kokosolien i håret om natten, og når du vasker det ud om morgenen, så vil dit hår være skinnende blankt og blødt.
  • Når du smører din krop ind i fugtighedscreme så lad være med at tørre det overskydende af i et håndklæde. Kram i stedet resten af cremen ind i håret. Du skal selvfølgelig sørge for, at du ikke får alt for meget creme i håret, vi taler kun om den lille smule du har i håndfladerne efter at have smurt kroppen ind.
  • Lad håret lufttørre. Hårtørrer og andre opvarmede produkter, såsom glattejern eller krøllejern er hårde for håret og kan ødelægge hårstrået og gøre det tørt og trist. Det er en god idé at lade håret lufttørre ind imellem.
  • Brug varmebeskyttende produkter, hvis du bruger hårtørrer eller glattejern.
  • Brug en god hårkur til tørt hår. Klik her for at finde den bedste hårkur til tørt hår.

You may also like

Leave a Comment