Home Krøller Hårprodukter til krøller

Hårprodukter til krøller

by camilla

hårprodukter til krøllerNår man har naturlige krøller er man stort set altid på udkig efter nye og gode hårprodukter til krøller som kan holde styr på de ofte krusede og bølgede lokker. Hårprodukter til krøller skal give fugt og modvirke krus så man kan have flotte og velplejede krøller der bevarer spændstigheden mest muligt dagen igennem.

Krøllet hår har brug for masser af fugt, da man ofte har tendens til tørt hår når man har naturkrøller. Det er derfor vigtigt, at man bruger specielle hårprodukter til krøller som tilfører masser af fugt uden at fedte. Vi har lavet en oversigt over nogle af de bedste hårprodukter til krøller.

moroccanoil1. Moroccanoil

Et rigtig godt bud på gode hårprodukter til krøller er produkterne i serien fra Moroccanoil hvor der er brugt arganolie som er en olie der stammer fra Marokko, og som er meget blødgørende og styrkende med masser af vitaminer og antioxidanter, som plejer og beskytter håret.

Der findes flere forskellige produkter i serien fra Moroccanoil, og de er alle gode til krøller, da de er meget fugtgivende og styrkende, og da arganolien er fantastisk til at modvirke kruset hår. Der er dog et par produkter der er specielt udviklet til krøller for at samle og definere krøllerne, og for at give dem en lang holdbarhed, så du kan have flotte krøller der holder hele dagen uden at kruse. Hårprodukterne fra Moroccanoil er helt klart nogle af de førende når det drejer sig om hårprodukter til krøller.

 

 Klik her for at se priser på Moroccanoil hårprodukter

 

 

2. Tigi Catwalk Curlesque Curl Collection

curlsrock

Tigi har udviklet en hel hårserie af hårprodukter til krøller der er skabt med henblik på styrke og definition til krøllerne.

Produkterne er inddelt i 3 kategorier; forberedelse, styling og finish. De har nogle helt specielle fugtgivende egenskaber, som bygger på det såkaldte Aquacomplex som er ingredienser fra havet såsom alger og tang.

Der er både shampoo, balsam, hårkur, mousse og curl defining cream samt en serum, som modvirker kruset hår, hvilket er uundværligt til krøllet hår.

Se hårprodukter fra Tigi her

 

3. Osis +

 osisOsis+ har udviklet en serie af hårprodukter til krøller, som er skabt med henblik på at give hold og definition til krøllerne. Osis+ serien byder ikke på et enestående hårprodukt til krøller, men man kan med fordel blande nogle af produkterne, for at få glæde af en kombination af effekterne. En smule hårmousse er f.eks. rigtig godt at blande sammen med det produkt der hedder Osis+ 4-play Molding Paste, som egentlig ikke er specifikt til krøller, men som alligevel giver et rigtig godt hold til krøllerne.

 Se priser på hårprodukter fra Osis+

You may also like

1 comment

Krøllet Hår - Skal det føntørres eller lufttørres? October 7, 2016 - 9:40 am

[…] det meste af vandet er absorberet tager du håndklædet af og putter evt. et godt hårprodukt til krøller i f.eks. en god krøllecreme eller lignende. Derefter løfter du lidt op i håret med […]

Reply

Leave a Comment