Home Hårtips Sådan får du dit hår til at gro hurtigere

Sådan får du dit hår til at gro hurtigere

by camilla

Synes du dit hår er for kort, og længes du efter dine lange lokker? Der er ting du kan gøre, hvis du drømmer om, at få dine lange lokker tilbage. Læs disse tips og følg dem, hvis du ønsker at se dit hår gro hurtigere end du regner med.

Du kender måske følelsen af at have været ved frisøren, og du synes dit hår er blevet liiiige kort nok. Nu er der ikke så meget andet at gøre end at vente på, at det gror ud igen. For det gør det jo, det ved du, og det siger alle andre også til dig. Men måske har du svært ved at vente. Her kommer nogle tips til, hvordan du får dit hår til at gro lidt hurtigere.

Få klippet dine spidser. Hvis dit hår er lidt ødelagt i spidserne, så sørg for at få dem klippet. Få klippet dine spidser hver 7. uge for at være sikker på, at dit hår ikke bruger unødvendig energi på at reparere ødelagte spidser. I stedet bruger håret al sin energi på at vokse. Så sørg for at holde dine spidser friske og nyklippede.

Masser din hårbund hver dag. Daglig massage af hovedbunden er med til at øge blodcirkulationen i hårbunden, hvilket får håret til at gro hurtigere. Masser hovedbunden i 10 minutter hver dag og brug en god olie mens du masserer.

Lad dit hår være naturligt. Hvis du gerne vil have dit hår til at gro så hurtigt som muligt, så er det en god idé at lade det være som naturen har skabt det. Lad det hænge frit ned og lad være med at stramme det op i stramme hårknuder og fletninger. Det kan du altid gøre når du har opnået den ønskede længde. Håret vokser hurtigst når det får lov til at hænge løst og frit.

Lad være med at vaske for ofte. Hvis du vasker dit hår ofte med almindelig shampoo, så vil du fjerne det naturlige fedtlag i hovedbunden, hvilket gør hovedbunden tør og irriteret, og så vokser håret ikke så hurtigt som det ellers gør naturligt. Så nøjes med at vaske dit hår 2-3 gange om ugen. Undgå hårtørreren mest muligt og lad dit hår lufttørre.

Drik mere vand. Sørg for at opretholde en god væskebalance, da det vil få din krop til at være i balance. Når kroppen er i balance og du har et godt helbred, så vil dit hår optage flere næringsstoffer, og derved være sundt og vokse hurtigere.

 

You may also like

Leave a Comment