Home Hårprodukter Saltvandsspray

Saltvandsspray

by camilla
saltvands spray

saltvandsspraySavner du de lækre sommerlokker? Så fortvivl ikke – med en saltvandsspray kan du lave lækkert sommerhår når som helst.

En saltvandsspray er et helt genialt produkt til dig der gerne vil have et lækkert look, som vi alle kender fra tider med sol, sommer og badeferie. Hvem har ikke prøvet at ligge på stranden en hel dag for at vende tilbage med de lækreste lokker, der bare sidder naturligt og perfekt. Det look kan du genskabe med en saltvandsspray.

Hvad er en saltvandsspray

En saltvandsspray er et hårprodukt baseret på saltvand. Den er skabt til at give et lidt råt look med volumen og hold, men uden at håret bliver stift eller kunstigt at se på. Det giver samme look som når du har været en tur i havet på en dejlig varm sommerdag.

Hollywoodskuespillere og stylister har længe været vilde med saltvandsspray da den kan bruges til at skabe store, bløde krøller i håret, som vi kender det fra film og reklamer.

En saltvandsspray kan bruges i det lange hår til at give et lidt naturligt fald i håret eller store krøller, f.eks. lidt rodede krøller til et råt look. Kort hår har også godt af saltvandsspray da det løfter håret og giver fylde i håret. Det er især godt til det lidt pjuskede eller rå look.

Saltvandsspray giver fylde og hold til håret. Det gør det nemt at arbejde med og er derfor også velegnet hvis du vil style nyvasket hår, da det ellers kan være svært at arbejde med hår der er helt nyvasket. Din frisure vil holde langt bedre hvis du påfører saltvandsspray inden styling.

Det er også rigtig godt at bruge saltvandsspray inden opsætning af hår. Især hvis dit hår er nyvasket så kan du langt nemmere arbejde med din opsætning hvis du påfører saltvandsspray inden du går igang. Du vil få et holdbart resultat da håret bliver mindre levende at arbejde med.

Har du tyndt og fint hår så kan du give håret et naturligt løft med en god saltvandsspray. Du kan også bruge den til at genopfriske frisuren i løbet af dagen, hvis du har tendens til fladt og tungt hår.

Alt i alt er der mange gode grunde til at bruge en saltvandsspray. Er du stadig i tvivl om det er noget for dig så kan vi opsummere de vigtigste egenskaber sådan her:

  • Giver dig et lækkert sommerlook som kom du lige fra stranden
  • Giver fylde og hold i alle typer hår
  • Gør håret nemt at arbejde med
  • Er en nem måde at opfriske håret i løbet af dagen
  • Har en ekstremt lang holdbarhed

saltvands spray

Hjemmelavet saltvandsspray

Du kan faktisk nemt lave en saltvandsspray derhjemme. Du skal bruge:

  • 2 dl vand
  • 3 spsk havsalt
  • en sprayflasek

Du skal varme vandet op så du nemt kan opløse saltet deri. Du kan evt. bruge vand fra flaske så du ikke får kalk i håret, da det kan gøre håret tungt. Opløs saltet i det varme vand indtil alt salten er helt opløst. Ryst godt igennem så du er sikker på at der ikke er mere salt der ikke er opløst. Lad vandet køle af og hæld det på sprayflaske. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at en hjemmelavet saltvandsspray ikke har nær så lang holdbarhed som en købt spray.

3 bud på en god saltvandsspray

Du kan også vælge at købe en saltvandsspray. Forskellen på at købe en saltvandsspray frem for den hjemmelavede version er, at der er tilsat forskellige næringsstoffer som tilfører andet til håret, og som vil forlænge produktets virkning. Vi har udvalgt 3 af de bedste sprays du finder på markedet lige nu.

 

Label M Sea Salt Spray

Denne saltvandsspray fra Label M giver dig et autentisk strandlook. Den er desuden tilsat lækre olier som plejer håret og samtidig giver en eksotisk duft som kom du lige hjem fra en tropisk badestrand.

Den giver håret tekstur, hold, fylde og spændstighed.

Sprayen indeholder havtang og avocadoolie. Disse plejende stoffer plejer og styrker håret. Den er helt fri for parabener og phtalater, hvilket er et stort plus. Man finder ofte parabener og andre hormonforstyrrende stoffer i denne slags spray men det er heldigvis ikke tilfældet med denne.

Bruges i fugtigt eller tørt hår. Ryst flasken godt igennem inden du sprayer i håret. Du kan lade håret lufttørre eller bruge en føntørrer for at skabe ekstra volumen. Ønsker du krøller så kan du med fordel bruge en diffuser. Se priser lige HER

fudge-salt-spray-150-ml-0Fudge Salt Spray

Et andet godt bud på en god saltvandsspray er denne fra Fudge. Den er i den lidt billigere ende af skalaen i forhold til Philip B, men den er bestemt ikke dårlig. Den har også en dejlig duft af kokos som leder tankerne hen på varmere himmelstrøg.

Den giver håret medium hold, et mat look og stor fleksibilitet, så det er nemt at style. Den er derfor velegnet hvis du ønsker at sætte håret op.

Den er tilsat vitamin B, hvilket er med til at pleje og styrke håret. Den indeholder desuden UV-filter som er med til at beskytte håret mod solens skadelige stråler. Den er derfor et godt supplement på ferieturen.

Den er ligeledes fri for parabener. Ønsker du et råt surferlook så er dette sprayen for dig. Den kan bruges både i vådt og i tørt hår. I skrivende stund er den på tilbud hos Nicehair til kun kr. 111,- Du finder den lige HER

kms-hairplay-sea-salt-spray-200-ml-0KMS HairPlay Sea Salt Spray

Her får du en populær saltvandsspray fra KMS HairPlay som er et brand der lægger op til, at der skal leges med håret. Denne spray er derfor velegnet til at forme og style håret efter humør. Det er en uunværlig spray når der skal styles og leges med opsætninger.

Den er særligt velegnet til fint og skandinavisk hår, da den giver fylde og tekstur til fint hår som har tendens til at være flyvsk. Det er en rigtig god volumenspray til tyndt og fint hår også selvom man ikke ønsker et decideret beach-look. Den er uundværlig hvis man har hår der har tendens til at klaske sammen.

Den giver håret et lidt pjusket udtryk og tilfører struktur i håret. Den giver samtidig kontrol og hold som varer hele dagen. Der er tilført antioxidanter til sprayen, som er med til at beskytte mod miljømæssige påvirkninger fra f.eks. forurening mm. Se priser lige HER

You may also like

Leave a Comment