Home Hårtips 7 Genveje Til Tykkere Hår

7 Genveje Til Tykkere Hår

by camilla

Et tykt og velplejet hår er noget de fleste drømmer om, både kvinder og mænd kan ønske sig til tykkere hår. Men det kræver en del overvejelse, hvis man ønsker sig tykkere hår end naturen umiddelbart har givet.

Der er dog ting man kan gøre, hvis man ønsker at få tykkere hår. Det kræver dog en del tålmodighed at påvirke sin hårvækst i positiv retning. Her får du 7 tips som du kan følge, hvis du ønsker tykkere hår.

  1. Tag dine vitaminer. Vitaminer og mineraler er med til at gøre dig sund, og en sund krop vil naturligt medføre en sund hårvækst. Vitamin A, B, C og E er med til at give et sundt hår med en naturlig glans, og de vil være med til at mindske hårtab, hvilket er det der giver dig tykkere hår.
  2. Spis masser af proteiner. Hår består af protein, så hvis du spiser godt med proteiner, så sørger du for at håret har nok byggesten. En proteinrig kost er derfor nødvendig for at stimulere hårvækst.
  3. Undgå stress. Stress er en af de helt store syndere når det handler om, at undgå hårtab. Når mennesker lider af hårtab, så er det ikke altid på grund af alder, det kan i lige så høj grad være på grund af stress. Så en sund og tyk hårpragt kræver en udhvilet krop der er i balance. Så sørg for masser af søvn og hvile, hvis du ønsker tykkere hår.
  4. Bliv klippet ofte. Hvis du sørger for at blive klippet regelmæssigt, så er du mest til at stimulere hårvækst. Hvis du får klippet de slidte hårspidser af med jævne mellemrum, så er du med til at holde dit hår sundt. Et sundt hår vokser hurtigere og stimulere hårvæksten, så du er med til at undgå hårtab.
  5. Undgå hårfarvning. Hårfarver skader hårets struktur og medfører ælde. Hvis du farver håret er du dermed med til at skade håret, hvilket vil føre til et udpint hår, der ikke stråler og skaber fylde. Hvis du virkelig har brug for at farve håret, så prøv de naturlige hårfarver som f.eks. henna. Henna fåes nu også i andre nuancer end rød, og de er med til at styrke håret, og virker også som hårkur.
  6. Undgå kemikalier. Hvis du ønsker tykkere hår, så skal du sørge for at skade dit hår mindst muligt. Mange af de kemikalier der findes i shampoo, hårprodukter og hårfarve er med til at skade dit hår idet de påvirker hårets struktur. Hvis du ønsker tykkere hår skal du derfor sigte mod et sundere hår. Et sundere hår er altid et mere naturligt hår, så derfør bør du undgå hårprodukter med for mange skadelige stoffer.
  7. Tilfør masser af fugt. Et sundt hår har brug for masser af fugt. De fleste shampoo typer indeholder SLS – sodium laureth sulfate – hvilket er med til at fjerne den naturlige fugtbalance fra dit hår. Det kan du undgå ved at bruge en sulfatfri shampoo og ved at tilføre masser af fugt til dit hår i form af hårkure og fugtgivende hårprodukter.

You may also like

1 comment

tykkere hår vitaminer | harpleje.com April 13, 2015 - 7:34 pm

[…] 7 Genveje Til Tykkere Hår – Smarte Frisurer & HårprodukterHer får du 7 tips som du kan følge, hvis du ønsker tykkere hår. Tag dine vitaminer. Vitaminer og mineraler er med til at gøre dig sund, …besøge hjemmesiden […]

Reply

Leave a Comment