Home Hårtips Olivenolie i Håret

Olivenolie i Håret

by camilla

Har du tørt eller glansløst hår, så har du måske hørt at olivenolie kan gøre underværker. Olivenolie kan gøre underværker for tørt hår, der har tendens til at knække. Det skyldes de mange blødgørende næringsstoffer som olivenolie indeholder.

Olivenolie i håret gør at dit hår bliver blødere og fugtbalancen bliver ændret. Hvis du har meget tørt hår, så kan olivenolie gøre underværker, da det tilfører megen fugt. Du skal putte olivenolie i det tørre hår og massere det ind i hårstråene, undgå hovedbunden. Put en plastikpose omkring håret og  vikl et håndklæde omkring. Har du mod på det kan du sove med olivenolie om natten, ellers kan du blot lade det virke i en times tid, hvorefter du vasker det ud.

Olivenolie i håret fedter meget, så det er nødvendigt at vaske det ud med lidt shampoo. Brug helst en shampoo uden SLS så du undgår at du fjerne for mange fugtgivende stoffer, og derved forhindrer at olivenolien indfrier sine positive egenskaber.Det er vigtigt at du kun bruger en lille smule olivenolie, da det ellers vil blive for svært at få ud af håret igen.

Olivenolie tilfører en masse fugt til håret, men det tilfører også vitaminer og antioxidanter, som giver næring til håret og beskytter mod ældning og frie radikaler. Du vil derfor opleve et mere skinnende og glansfuldt hår efter at have behandlet det med olivenolie.

You may also like

Leave a Comment