Home Hårtips Krøller med Fladjern

Krøller med Fladjern

by camilla

Hvis du ønsker at friske de slappe krøller op, eller du ønsker at opleve noget nyt med dit glatte hår, så kan du opnå et glamourøst og spændende look ved at lave krøller med fladjern. Selvom man måske skulle tro det modsatte, så kan du faktisk nemt lave krøller med glattejern og opnå et skønt resultat.

Sådan laver du krøller med fladjern

Start i tørt hår. Du behøver ikke at have brugt glattejern først med mindre du ønsker et meget “ordenligt” look. Put et glattende hårprodukt i dit hår – en serum, glattecreme eller glattebalsam i dit hår – det kan sagtens være den samme som du ville bruge til at glatte dit hår.

Sørg for at dit glattejern er opvarmet på højeste trin, så det er så varmt som muligt. Tag en enkelt tot hår – jo bredere den er jo løsere bliver krøllerne. Totten kan sagtens være et par centimeter bred, men er den bredere end det, så vil du kun opnå bølget hår i stedet for krøllet hår. Red hårtotten igennem så du undgår at den er filtret.

Træk hårtotten ud, og hold dit glattejern vandret, ligesom du ville gøre hvis du skulle glatte hårtotten. Pres glattejernet sammen nogle få centimeter før hårspidsen og drej glattejernt rundt op mod hårrødderne. Drej håndleddet igen og igen indtil glattejernet er helt oppe ved hovedbundet. Det føles unaturligt i starten at vende glattejernet denne vej, især hvis du er vant til det modsatte.

Hold dit glattejern tæt på hårbunden og pres godt sammen så længe du kan, det bliver hurtigt for varmt. Hold det så længe som muligt og lav så en drejende bevægelse hurtigt ned imod hårspidserne. Bevægelsen skal starte i håndleddet og du skal dreje håndleddet opad mens du trækker glattejernet ned imod hårspidserne. Du skal muligvis gentage bevægelsen et par gange inden du rigtigt får fornemmelsen.

Ved den næste hårtot gør du det samme, men du skal dreje håndleddet i den modsatte retning. Hver gang du tager en ny tot hår skal du dreje håndleddet i modsat retning. Dette gør at du får det rette bløde look i krøllerne.

Sprøjt hver tot med lidt hårspray for at fremhæve krøllerne og for at give ekstra hold. Til sidst kan du afslutte med en glansspray for at give et glansfuldt udtryk til dit fantastiske look.

You may also like

Leave a Comment